Sinappimarinoidut naudan suikaleet

Tunnettu ruotsalainen pyttipannu, Biff Greta, on antanut vaikutteita tälle nopeasti valmistettavalle ruokalajille, jossa tosin on kaloreita esikuvaansa vähemmän.

4 annosta

  • 500g naudan sisäpaistia
  • 100 g sipulia
  • 4 rkl sinappia
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4-5 perunaa, 400 g
  • paprikasuikaleita
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Keitä perunat. Suikaloi sisäpaisti ja kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kulhossa lihasuikaleet, sipuli ja sinappi.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista lihasuikaleet ja sipulihakkelus kuumalla pannulla välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoilu: Purista kuumat perunat lautasille perunalumeksi ja ripottele päälle persiljaa. Koristele paprikasuikaleilla ja levitä vierelle paistetut naudansuikaleet.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!