Sinappimarinoidut naudan suikaleet

Tunnettu ruotsalainen pyttipannu, Biff Greta, on antanut vaikutteita tälle nopeasti valmistettavalle ruokalajille, jossa tosin on kaloreita esikuvaansa vähemmän.

4 annosta

  • 500g naudan sisäpaistia
  • 100 g sipulia
  • 4 rkl sinappia
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4-5 perunaa, 400 g
  • paprikasuikaleita
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Keitä perunat. Suikaloi sisäpaisti ja kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kulhossa lihasuikaleet, sipuli ja sinappi.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista lihasuikaleet ja sipulihakkelus kuumalla pannulla välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoilu: Purista kuumat perunat lautasille perunalumeksi ja ripottele päälle persiljaa. Koristele paprikasuikaleilla ja levitä vierelle paistetut naudansuikaleet.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.