Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kevyt picatta tomaattikastikkeen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon

4 annosta

  • 400 g vähärasvaista sianlihaa ohuina viipaleina
  • 3 rkl korppujauhoja
  • 1 kananmuna
  • suolaa ja valkopippuria
  • 100 g voimakkaan makuista juustoa raasteena
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 2 dl chilikastiketta
  • ½ sipuli
  • ½ omena
  • keitettyä riisiä
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Vatkaa muna kevyesti. Sekoita keskenään korppujauhot, juustoraaste, suola ja pippuri. Kääntele lihaviipaleet ensin munassa ja sitten juusto-korppujauhoseoksessa. Lämmitä öljy paistinpannulla ja paista lihaviipaleet kullanruskeiksi molemmin puolin.

2. Tomaattikastike: Kuori ja hienonna sipuli. Raasta omena raastimen karkealla terällä. Sekoita sipuli ja omena chilikastikkeeseen.

3. Nosta keitetty riisi lautasille. Aseta piccataviipaleet viereen, kaada päälle tomaattikastiketta ja koristele persiljasilpulla.

Aidossa italialaisessa picatassa on tuhti kaksinkertainen jauho- ja juustoleivitys. Tässä variaatiossa on niukemmin sekä jauhoja että juustoa, mikä keventää ruokaa monen kalorin verran. Tomaattikastikkeessa puolestaan ei ole jauhoja eikä kermaa, vaan tuoretta sipulia ja omenaa!

Lisää aiheesta:

Ryppyperunat grillilihan lisukkeenaRanskalaiset jauhelihapihvitKassler FlorentineItalialainen paistiLeike MilaneseVasikkapyyt
PorsaanfileeLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee
  • 18.12.201409:47
    Kaalisalaatti

    Teresa Välimäki: Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoitua porsaanfileetä banaanin ja curryn kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Valkoviinissä haudutettu porsaanfilee ja simpukat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Possunfileetä kesäkurpitsan kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kirstin porsaanfilee