Katkarapuletut

Tässä maukas pieni illallisruoka tai kevyt päivällinen. Valmistus käy käden käänteessä, jos käytät käytännöllisiä puolivalmisteita.

4 annosta

  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • 2 dl valmista bernaisekastiketta
  • 2 rkl silputtua tilliä
  • 8 valmista ohukaista
  • 1 dl juustoraastetta

Koristeeksi

  • tuoreita yrttimausteita

Valmistusohje

1. Hienonna katkaravut. Sekoita ne ja tilli bernaisekastikkeeseen. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta ohukaiset voideltuun uunivuokaan. Ripottele juusto pinnalle. Gratinoi 15 minuuttia. Koristele tuoreilla yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!