Katkarapuletut
Tässä maukas pieni illallisruoka tai kevyt päivällinen. Valmistus käy käden käänteessä, jos käytät käytännöllisiä puolivalmisteita.
4 annosta
- 100 g kuorittuja katkarapuja
- 2 dl valmista bernaisekastiketta
- 2 rkl silputtua tilliä
- 8 valmista ohukaista
- 1 dl juustoraastetta
Koristeeksi
- tuoreita yrttimausteita
Valmistusohje
1. Hienonna katkaravut. Sekoita ne ja tilli bernaisekastikkeeseen. Jaa täyte ohukaisille ja kääri ne rullalle.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta ohukaiset voideltuun uunivuokaan. Ripottele juusto pinnalle. Gratinoi 15 minuuttia. Koristele tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta