Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera
Julkaistu
Onko jääkaapissa yli jääneitä, keitettyjä perunoita? Valmista perunaohukaisia, lähes unohtunutta, mutta erinomaista arkiruokaa. Syö ohukaiset puolukoiden ja paistetun pekonin kera.
Neljälle
- 4 keitettyä, kylmää perunaa
- 3 kananmunaa
- 3 dl jauhoja
- 6 dl maitoa
- 1 tl suolaa
- ½ tl jauhettua valkopippuria
- voita paistamiseen
- pekonia
- puolukoita
Valmistusohje
1. Raasta perunat. Vatkaa munat, jauhot, maito, suola ja pippuri taikinaksi. Lisää perunaraaste.
2. Paista ohukaiset kullankeltaisiksi voissa, paista pekonit. Tarjoile heti puolukoiden kera. Vinkki: Kokeile maustaa ohukaistaikina esimerkiksi valkosipulilla, juustoraasteella, muskotilla tai yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa