Savuostereilla täytetyt ohukaiset
Makuja-kokki Sami Garamin reseptin avulla pääset helposti nauttimaan ostereista. Nämä ohukaiset saavat veden kielelle.
- Ruokavalio: Kevyt
Ainekset
- 2 prk savuostereita
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 4-5 dl rasvatonta maitoa
- 2 kananmunaa
- n. 2 dl vehnäjauhoja
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 50 g emmentaljuustoa
Valmistusohje
Kuumenna pannu ja pilko valkosipulinkynnet ja sipuli. Valuta ostereiden öljyä pannulla ja paista sipulit siinä. Kaada osterit mukaan lopuksi.
Valmista ohukaistaikina maidosta, munista ja vehnäjauhoista ja paista siitä suuria ohukaisia. Täytä ne osteritäytteellä ja taita nyyteiksi. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja kuorruta uunin grillivastuksen alla. Tarjoa lisäksi raikasta vihersalaattia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan