Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Savuostereilla täytetyt ohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-kokki Sami Garamin reseptin avulla pääset helposti nauttimaan ostereista. Nämä ohukaiset saavat veden kielelle.

  • Ruokavalio: Kevyt

Ainekset

  • 2 prk savuostereita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 4-5 dl rasvatonta maitoa
  • 2 kananmunaa
  • n. 2 dl vehnäjauhoja
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 50 g emmentaljuustoa

Valmistusohje

Kuumenna pannu ja pilko valkosipulinkynnet ja sipuli. Valuta ostereiden öljyä pannulla ja paista sipulit siinä. Kaada osterit mukaan lopuksi.

Valmista ohukaistaikina maidosta, munista ja vehnäjauhoista ja paista siitä suuria ohukaisia. Täytä ne osteritäytteellä ja taita nyyteiksi. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja kuorruta uunin grillivastuksen alla. Tarjoa lisäksi raikasta vihersalaattia.

Lisää aiheesta:

Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedilläPizzasämpylätPinaattia jogurtissaYrttikuorrutettu lohi ja rosmariiniperunatFriteeratut sipulirenkaatGrillisämpylät
Suolaiset letutAlkuruoatKevytMakujaKeventäjätVideoreseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa