Savuostereilla täytetyt ohukaiset
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672460/landscape16_9/515/290/5799e23a3a1a9a934bbb9bfeea537468/mm/865773-236.jpg)
Makuja-kokki Sami Garamin reseptin avulla pääset helposti nauttimaan ostereista. Nämä ohukaiset saavat veden kielelle.
- Ruokavalio: Kevyt
Ainekset
- 2 prk savuostereita
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- 4-5 dl rasvatonta maitoa
- 2 kananmunaa
- n. 2 dl vehnäjauhoja
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 50 g emmentaljuustoa
Valmistusohje
Kuumenna pannu ja pilko valkosipulinkynnet ja sipuli. Valuta ostereiden öljyä pannulla ja paista sipulit siinä. Kaada osterit mukaan lopuksi.
Valmista ohukaistaikina maidosta, munista ja vehnäjauhoista ja paista siitä suuria ohukaisia. Täytä ne osteritäytteellä ja taita nyyteiksi. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja kuorruta uunin grillivastuksen alla. Tarjoa lisäksi raikasta vihersalaattia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka