Sipuli-mätiohukaiset

Juhlava ja täyttävä alkuruoka tai illallinen. Voit myös ostaa valmiita ohukaisia sen sijaan että paistat ne itse, jokaiselle ruokailijalle tarvitaan 4-5 pientä ohukaista.

Neljälle

  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 3 rkl sulatettua margariinia

Täyte

  • 3 dl kermaviiliä
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • 1 iso purkki punaista mätiä
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina paitsi rasva, anna turvota 10 minuuttia ja lisää margariini.

2. Paista ohukaiset.

3. Sekoita kermaviili ja tilli.

4. Sekoita mäti ja hienonnettu sipuli.

5. Täytä lettupinot täytteellä, koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!