Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Muhkea mutta maukas pieni ruokalaji juhlaviin hetkiin. Varo, ettet käytä liikaa hollandaisea.

Neljälle

  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 3 rkl sulatettua margariinia

Täyte

  • 500 g kuorellisia katkarapuja
  • noin 200 g valmista hollandaisekastiketta
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna
  • noin 150 g juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen.

2. Vatkaa ohukaistaikina paitsi rasva. Anna turvota 10 minuuttia, lisää margariini.

3. Paista ohukaiset.

4. Kuori katkaravut ja hienonna ne karkeasti, säästä muutama kokonainen koristeluun. Sekoita hienonnetut kastikkeen ja tillin kanssa.

5. Lado ohukaisia ja täytettä neljäksi pinoksi, laita ne leivinpaperille pellille. Ripottele päälle juustoa.

6. Gratinoi uunissa juuri ennen tarjoilua niin että juusto sulaa. Koristele katkaravulla ja tillillä.

Lisää aiheesta:

Crèpes Prins BertilTilli-tonnikalacrepsitKatkaraputäytteiset ohukaisetLihatäytteiset pinaattiohukaisetLettupurilaiset pinaatilla ja kinkullaOhukaislasagne
Suolaiset letutAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa