Lihatäytteiset pinaattiohukaiset

Vihannekset ja liha yhdistettynä ohukaisiin – maukasta ruokaa, jonka pitäisi maistua koko perheelle. Pidä vatia lämpimänä uunissa, niin ruoka pysyy lämpimänä tarjoiluun asti.

Neljälle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 6-7 dl maitoa
  • noin 100 g hienonnettua, sulatettua pinaattia

Täyte

  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 250 g savustettua siankylkeä, kuutioina
  • 1 tl murskattua maustepippuria

Tarjoiluun

  • puolukoita

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina, kääntele viimeiseksi mukaan valutettu pinaatti. Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

2. Paista sianliha ja sipuli kevyesti ruskistetuiksi. Ripottele päälle maustepippuria.

3. Paista ohuita ohukaisia, taittele ne nelinkerroin ja täytä ne sitä mukaa kuin ne valmistuvat.

4. Tarjoile puolukoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.