Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jauhelihatäytteiset ohukaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä ovat jotakin kevätkääröjen ja crepsien väliltä. Tarjoile kääryleiden ohessa soijaa omasta kulhostaan.

Neljälle

  • 2 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 5 dl maitoa
  • 1 tl suolaa

Täyte

  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 300 g sikajauhelihaa
  • 1 purjo
  • 1 pieni kiinankaali
  • 1 purkki pavunituja
  • suolaa ja pippuria
  • kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikinan ainekset keskenään. Anna turvota hetki.

2. Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne öljyssä. Lisää jauheliha ruskistumaan ja murusta se puuhaarukalla. Mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta 20 minuuttia. Suikaloi purjo ja kiinankaali. Kääntele ne molemmat sekä valutetut pavunidut jauhelihaseokseen. Mausta soijalla ja anna poreilla hiljaa 20 minuuttia.

3. Paista pienehköjä, ohuita lettuja. Nosta jokaiselle letulle täytettä, pyöritä rullalle ja tarjoile lämpiminä.

Lisää aiheesta:

AppelsiinipihvitLihapyörykätMuhennetut leikkopavut läskin kanssaJauhelihapyytYlelliset crêpesit sianliha-purjotäytteelläHienot pippuripihvit
Suolaiset letutAlkuruoatPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa