Jauhelihatäytteiset ohukaiset

Nämä ovat jotakin kevätkääröjen ja crepsien väliltä. Tarjoile kääryleiden ohessa soijaa omasta kulhostaan.

Neljälle

  • 2 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 5 dl maitoa
  • 1 tl suolaa

Täyte

  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 300 g sikajauhelihaa
  • 1 purjo
  • 1 pieni kiinankaali
  • 1 purkki pavunituja
  • suolaa ja pippuria
  • kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikinan ainekset keskenään. Anna turvota hetki.

2. Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne öljyssä. Lisää jauheliha ruskistumaan ja murusta se puuhaarukalla. Mausta suolalla ja pippurilla ja hauduta 20 minuuttia. Suikaloi purjo ja kiinankaali. Kääntele ne molemmat sekä valutetut pavunidut jauhelihaseokseen. Mausta soijalla ja anna poreilla hiljaa 20 minuuttia.

3. Paista pienehköjä, ohuita lettuja. Nosta jokaiselle letulle täytettä, pyöritä rullalle ja tarjoile lämpiminä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!