Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ylelliset crêpesit sianliha-purjotäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Aasialainen hapanimelä maku tekee näistä ohukaisista ihanan erikoisia juhlapöydässä.

Neljälle

  • noin 250 g riimisuolattua sianlapaa, kuutioina
  • 1 pieni purjo, viipaleina
  • noin 4 dl suikaloitua salaattikiinankaalia
  • 1 paprika, hienonnettuna
  • 2 dl kasvislientä
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 2 rkl appelsiinimehutiivistettä
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 tl perunajauhoja + ½ dl vettä
  • juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Crêpes

  • 5 dl maitoa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 100 g voisulaa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen.

2. Sekoita crêpestaikina, anna turvota 10 minuuttia.

3. Ruskista lihakuutiot, sekoita ne kattilassa purjon, salaattikiinankaalin ja paprikan kera. Mausta ja lisää soija, mehu ja viinietikka.

4. Keitä 10 minuuttia, suurusta perunajauhoilla, jotka olet sekoittanut vesitilkkaan.

5. Paista crêpesejä, jaa niille täyte, kääri rullalle ja laita uunivuokaan. Ripottele päälle juustoa ja gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Lisää aiheesta:

Crêpesit simpukkamuhennoksellaKiinalaista nuudeleita jauhelihan keraJauhelihatäytteiset cannellonitMunakoisolaatikkoKaalikääryleet kastikkeellaIsoäidin marinoitu naudanpaisti
Suolaiset letutPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa