Mainos
Mainos

Jos sinulla on ollut kalaonnea, haluat kenties nauttia saaliista heti. Silloin vain grilli röyhyämäään!

Neljälle

  • 4 annosahventa
  • 1 nippu tilliä
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 150 g voita
  • 1 sitruuna
  • suolaa

Valmistusohje

1. Perkaa kalat ja suolaa sisä- ja ulkopuolelta. Voitele 4 folioarkkia kevyesti ja aseta ahven kullekin arkille. Täytä kalojen vatsat silputuilla yrteillä. Lisää viimeiseksi pari isoa voinokaretta.

2. Kääri paketit kiinni ja grillaa. Käännä paketteja muutaman kerran.

3. Kun paketit avataan tarjoillessa, puristaa sitruunaa annoksille.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.