Julkaistu
Jos sinulla on ollut kalaonnea, haluat kenties nauttia saaliista heti. Silloin vain grilli röyhyämäään!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 annosahventa
- 1 nippu tilliä
- 1 nippu persiljaa
- 1 nippu ruohosipulia
- 150 g voita
- 1 sitruuna
- suolaa
Valmistusohje
1. Perkaa kalat ja suolaa sisä- ja ulkopuolelta. Voitele 4 folioarkkia kevyesti ja aseta ahven kullekin arkille. Täytä kalojen vatsat silputuilla yrteillä. Lisää viimeiseksi pari isoa voinokaretta.
2. Kääri paketit kiinni ja grillaa. Käännä paketteja muutaman kerran.
3. Kun paketit avataan tarjoillessa, puristaa sitruunaa annoksille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.