Yrttimausteiset taimenet
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5667136/landscape16_9/515/290/5185a8320f67a26e04e82254de3e41b7/FS/933693-4038.jpg)
Superyksinkertaista tehdä, mutta niin hyvää. Voit myös grillata kalapaketin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 annosta taimenta
- 150 g voita
- 3 rkl tillisilppua
- 3 rkl persiljasilppua
- 3 rkl ruohosipulisilppua
- sitruunaa
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen: Sekoita voi ja yrtit. Suolaa kalat sisä- ja ulkopuolelta. Purista vähän sitruunaa kaloille ja jaa yrttivoi kalojen sisään.
2. Laita kalat voidellulle folioarkille ja kääri ne pakettiin. Pane paketti uunipannulle ja kypsennä keskiuunissa noin 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka