Yrttimausteiset taimenet
Superyksinkertaista tehdä, mutta niin hyvää. Voit myös grillata kalapaketin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 annosta taimenta
- 150 g voita
- 3 rkl tillisilppua
- 3 rkl persiljasilppua
- 3 rkl ruohosipulisilppua
- sitruunaa
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen: Sekoita voi ja yrtit. Suolaa kalat sisä- ja ulkopuolelta. Purista vähän sitruunaa kaloille ja jaa yrttivoi kalojen sisään.
2. Laita kalat voidellulle folioarkille ja kääri ne pakettiin. Pane paketti uunipannulle ja kypsennä keskiuunissa noin 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan