Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Graavilohta, mätiä ja smetanaa alkupalaksi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

20.12.2012. Kokeile Antti Heikkilän karppaajille sopivaa joulureseptiä!

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Graavilohi

  • 500 g lohta fileenä
  • 1 rkl merisuolaa
  • tilliä

Lisäksi

  • Smetanaa ja mätiä

Valmistusohje

1. Laita lohifileet voipaperin päälle. Ripottele mausteet tasaisesti kalan pintaan, paksumpaan päähän enemmän. Nosta fileet vastakkain nahkapuolet ulospäin ja kääri fileet tiukaksi paketiksi paperin sisään.

2. Laita lohipaketti kevyen painon alle jääkaappiin noin vuorokaudeksi. Käännä välillä.

3. Pyyhi tilli ja ylimääräinen suola lohen pinnasta ja leikkaa terävällä veitsellä vinottain ohuita viipaleita. Koristele tuoreella tillillä.

4. Tarjoa lohi mädin, smetanan ja mantelileipien kera. Mausteeksi sipulisilppua ja mustapippuria.

Lisää aiheesta:

Talon rapusilakatMustapippurigraavattua lohtaSilakat tomaattimehussaKapristurskaa paketissaTuoresuolattua lohta Modenan tapaanRapusilakat tomaattikastikkeessa
AlkupalaGraavilohiGluteenitonJouluBlinikausiPääsiäinenVideoreseptit
Alkuruoat
Kalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Alkupala
  • 03.05.201607:14
    Myllyn Paras

    Salaattiveneet

  • 18.02.201300:00
    Graavilohi

    Graavilohta, mätiä ja smetanaa alkupalaksi

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Avokadoperhoset

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Ricotta-alkupalat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kurkkua tapenaden kera