Mainos
Mainos

Mikään ei ole sen helpompaa kuin kalan valmistaminen. Sehän valmistuu melkein itsestään. Pala foliota, raikkaita yrttejä ja sitten vain kala hiillokselle tai uuniin. Niin tietysti - perunat pitää keittää itse.

4 annosta

  • 1 iso kuha tai hauki
  • 1 hyvin pesty sitruuna
  • 1 halkaistu ja huuhdeltu purjosipuli
  • 1 nippu tuoreita yrttejä
  • voita
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi purjo ja sitruuna. Aseta perattu kala kaksinkertaiseen foliopakettiin ja täytä se purjolla, sitruunalla, yrteillä ja nokareella voita. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Sulje foliopaketti tiiviisti ja nosta grillille, kala kypsyy noin puolessa tunnissa. Yhtä kauan kestää kypsyttäminen 200-asteisessa uunissa. Pienempi kala, kuten taimen, kypsyy 15-20 minuutissa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.