Kapristurskaa paketissa

Kalapaketit soveltuvat myös useammalle ruokailijalle. Paketit voi mainiosti myös valmistaa grillillä. Vaihtele kalalajiketta sen mukaan, mitä on tarjolla, myös pakastekala käy.

Yhdelle

  • 1 selkäviipale turskaa
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 pieni tomaatti, viipaloituna
  • 1 dl viipaloitua purjoa
  • muutama parsakaalinkimppu
  • 1 rkl voita
  • 1 sitruunalohko

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala alumiinifolioarkille, ripottele päälle suolaa ja kapriksia.

2. Asettele vihannekset kalan ympärille ja voinokare kalan päälle. Kääntele folio kiinni paketiksi, laita se uunivadille.

3. Laita vati uuniin n. 20 minuutiksi, tai kunnes kala tuntuu kypsältä. Tarjoile sitruunan kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.