Kapristurskaa paketissa
Kalapaketit soveltuvat myös useammalle ruokailijalle. Paketit voi mainiosti myös valmistaa grillillä. Vaihtele kalalajiketta sen mukaan, mitä on tarjolla, myös pakastekala käy.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Yhdelle
- 1 selkäviipale turskaa
- 1 maustemitta suolaa
- 1 rkl kapriksia
- 1 pieni tomaatti, viipaloituna
- 1 dl viipaloitua purjoa
- muutama parsakaalinkimppu
- 1 rkl voita
- 1 sitruunalohko
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala alumiinifolioarkille, ripottele päälle suolaa ja kapriksia.
2. Asettele vihannekset kalan ympärille ja voinokare kalan päälle. Kääntele folio kiinni paketiksi, laita se uunivadille.
3. Laita vati uuniin n. 20 minuutiksi, tai kunnes kala tuntuu kypsältä. Tarjoile sitruunan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti