Nappaa vinkit täydelliseen kalakeittoon kirjolohipäivän kunniaksi.
Suomessa vietetään torstaina 2. marraskuuta Finnforelin julistamaa ensimmäistä kansallista kirjolohipäivää. Kansallisen kirjolohipäivän tarkoitus on lisätä tietoa kotimaisesta kalataloudesta ja herätellä kuluttajia pohtimaan, mistä kala heidän lautaselleen tulee.
Lue myös: Jyrki Sukula jyrähtää: Suomessa on "häpeällinen" kalaongelma
Kerroimme MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla aiemmin, miksi kotimainen kirjolohi on ulkomaista lohta parempi valinta ruokakaupassa, ja mitä eroa näillä kaloilla on.
Yksi parhaista kalaruoista on monen suomalaisen mielestä perinteinen lohikeitto. Tämän klassikon voi valmistaa tietysti myös kotimaisesta kirjolohesta.
