Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tavallisesta voista huomattavasti paremman makuista – helppo kikka kannattaa opetella!

1:19Tavallisesta voista huomattavasti paremman makuista – näin teet ruskistettua voitaKATSO VIDEO: Näin teet tajuttoman hyvää voita! Ruskistettu ja vaahdotettu voi on herkkulevite.
Julkaistu 07.05.2023 17:27

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ruskistettu ja vaahdotettu voi on ravintoloista tuttu, vastustamaton levite. Näin teet sitä helposti itse!

Oletko jo maistanut ruskistettua voita? Kulinaristit ovat kuhisseet tästä vastustamattomasta herkusta jo useamman vuoden ajan. 

Kokki Henri Alén on aiemmin kuvaillut suomalaisille tutun voin maun saavan aivan uuden ulottuvuuden ruskistamalla. 

– Ruskistettu voi on näkynyt laaturavintoloiden ruokalistoilla jo pitkään. Nyt kannattaa koittaa tämän trendiherkun tekoa myös kotikeittiössä, Alén kommentoi muutama vuosi sitten Arlan tiedotteessa.

Ruskistettua voita voi käyttää sellaisenaan esimerkiksi kastikkeena kalalle tai perunoille. Leivän päälle ruskistettu voi taipuu parhaiten vaahdotettuna versiona. 

Ruskistetun ja vaahdotetun voin valmistaminen on helppoa: tarvitset todellakin vain voita! 

Katso videolta, miten ruskistettu ja vaahdotettu voi valmistetaan.

Lisää aiheesta:

Tee minuutin kikka pakastekorvapuusteille – mielettömän hyvä lopputulos!
Tiesitkö? Helppo kikka takaa mikropopcornien onnistumisen
Tiesitkö tätä ketsuppikikkaa? Viimeisetkin tipat pullosta ulos
Parasta keitettyä parsakaalia: Testaa Samulin kypsennyskikka
Tiesitkö? Näin parsakaali kannattaakin pestä
Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!
RuokaniksitRuokaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruokaniksit
  • 4.10.17:32
    Ruoka

    Tee minuutin kikka pakastekorvapuusteille – mielettömän hyvä lopputulos!

  • 3.10.17:13
    Ruoka

    Tiesitkö? Helppo kikka takaa mikropopcornien onnistumisen

  • 23.9.17:17
    Ruoka

    Tiesitkö tätä ketsuppikikkaa? Viimeisetkin tipat pullosta ulos

  • 21.9.09:45
    Ruoka

    Parasta keitettyä parsakaalia: Testaa Samulin kypsennyskikka

  • 20.9.09:43
    Ruoka

    Tiesitkö? Näin parsakaali kannattaakin pestä