Täydellinen ruokaratkaisu kesäkeleihin? Testaa Harri Syrjäsen salaattivinkki: "Törkeen hyvää, helppo tehdä..."

Näin valmistuu Harri Syrjäsen nizzansalaatti fetalla 0:46 Näin valmistuu Harri Syrjäsen nizzansalaatti fetalla
Videolla Harri Syrjänen näyttää omaan tyyliinsä, kuinka helposti nizzansalaatti fetalla valmistuu.

Raikas salaatti on mainio ruoka hellepäiville. Harri Syrjänen vinkkaa oivan reseptin nizzansalaattiin.

Kokkisodan kaikki kaudet näet mtv-palvelusta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta mtv-palvelusta!

MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen on ilahduttanut Instagram-seuraajiaan lukuisilla erilaisilla one pot -pastaresepteillä. Usein ilman paitaa syntyvät reseptivideot ovatkin nousseet hitiksi seuraajien keskuudessa. Oletko jo testannut vaikkapa "kesän kuuminta treffipastaa"?

Yhden kasarin pastojen lisäksi Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on vinkannut seuraajilleen myös erilaisia keittoreseptejä, mutta nyt mies on kesän kunniaksi ilahduttanut salaattienkin ystäviä.

Hiljattain tv-kokki esitteli kesäkuumille sopivan salaattivinkkinsä, jonka lupaili olevan "elämäsi paras caesarsalaatti", ja nyt on vuorossa niin ikään kesään sopiva nizzansalaatti. 

– Seksihelteet ovat täällä, ja nyt tarvitaan kevyttä ruokaa, jossa pikku suolat. Siksi tää mun nizzalainen tehostettuna kreikkalaisella fetalla on täydellinen ratkaisu näihin keleihin. Törkeen hyvää, helppo tehdä, eikä tarvitse matkustaa Nizzaan tai Kreikkaan, kokki kertoo Instagramissa.

Yllä olevalta videolta näet, kuinka helposti nizzansalaatti fetalla oikein valmistuukaan!

nizzakamat
Näistä ainesosista valmistuu nizzansalaatti fetalla Harri Syrjäsen tapaan.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.