Oletko kuullut huli huli -kanasta? Harri Syrjäsen mainio pastaruoka sopii seksihelteisiin: "Maistuu näissä lämmöissä"

hulihuli
Harri Syrjäsen versio huli huli -kanasta syntyy yhdessä kasarissa.

Harri Syrjänen tuo tropiikin tuulahduksen ruokapöytään uusimmalla one pot -reseptillään. Soppamiehen huli huli -kana valmistuu helposti ja nopeasti!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki Harri Syrjänen on kevään aikana jakanut Instagram-tilillään suurta suosiota keränneitä yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Tulisuutta löytyy myös uusimmasta one pot -reseptistä, jonka Syrjänen kertoo sopivan "seksihelteisiin" – tämä helposti valmistuva pasta kun tuo mukanaan tuulahduksen tropiikkia.

Uusin resepti on nimittäin Syrjäsen yhdessä kasarissa valmistuva versio havaijilaisesta klassikosta, huli huli -kanasta.

– Tää todellakin maistuu näissä lämmöissä, Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen vakuuttaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös, kuinka valmistat maukasta kanaviillokkia:

Näin teet elämäsi parasta kanaviillokkia nopeasti: ”Ei voi kauhean pahasti epäonnistua” 2:30

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.