Mainos

Tästä jauhelihasta valmistuu hirvittävän hyvä pasta! Harri Syrjänen ylistää: "Lämmittää koko kropan ja sielun"

Tv-kokki Harri Syrjänen paljasti maistuvan hirvipastan reseptin. Helppo ruoka valmistuu yhdessä kasarissa.

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen on tänä vuonna jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä.

Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Eräässä pastassa puolestaan hyödynnetään "älyttömän halpaa" sesonkiherkkua. Aiemmin vinkkasimme myös syksyn sienisatoa hyödyntävästä kantarelli-pekonipastasta.

Kantarelleja tulee myös uusimpaan one pot -ruokaan, joka on kehitelty lukijoiden toiveesta. Syrjänen kertoo tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan kyselleensä seuraajiltaan ehdotuksia seuraavaan yhdessä kasarissa valmistuvaan pastareseptiin. 

– Monenlaisia toiveita tuli, mutta ehdottomasti eniten toivottiin riistaa, Syrjänen kertoo.

Katso resepti tästä: Harri Syrjäsen riistapasta

Syrjäsen kehittelemässä reseptissä käytetään hirven jauhelihaa. 

– Tässä näin riistakauden alkuun maukas, täyteläinen resepti. Rosmariini ja katajanmarja korostaa mahtavasti riistan makua. Tää potti lämmittää koko kropan ja sielun, kokki kehuu julkaisussaan.

harri syrjäsen riistapasta (2)
Näistä ainesosista valmistuu maukas hirvipasta.

Katso Kokkisodan koko 5. kausi mtv-palvelussa!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja