Tässä on astetta parempi kaalilaatikko – testaa Kapen helppo versio arkiruokahitistä

Kaalilaatikko
Kapen kaalilaatikossa maistuu karitsan jauheliha ja currymauste.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt tehdään ruoaksi astetta parempaa kaalilaatikkoa Kapen ohjeella.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejä. Testaa esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Hannan himonuudelit.

Tällä kertaa kokataan iki-ihanaa kaalilaatikkoa, mutta hieman päivitetyllä ohjeella.

Kapen päivitetty kaalilaatikko

Kaalilaatikko on syksy arkiruokaa parhaimmillaan! MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin aiemmin Pirjon supersuositusta kaalilaatikko-ohjeesta

– Minulla on oikean pehmeä ja hyvä kaalilaatikkoresepti. Sen salaisuus on, että en ruskista kaaleja tummaksi, enkä hauduta pitkään. Keitän kaalia muun valmistelun ajan, Pirjo vinkkasi MTV:lle jo vuonna 2019.

Myös Kari Aihinen opetti viime vuonna Kaappaus keittiössä -ohjelmassa turkulaisperhettä valmistamaan täydellistä kaalilaatikkoa.

– Tämä on upgradettu (=päivitetty) kaalilaatikko. Fantastista, Aihinen sanoi ohjelmassa maustaen kaalia muun muassa currylla.

Aihinen kertoi pitävänsä itse kaalilaatikosta, jossa on enemmän kaalia kuin ohraa.

– Ohra on sellainen täyteaine vain. 

Kapen kaalilaatikossa käytetään karitsan jauhelihaa, mutta voit kokeilla ohjetta myös naudan jauhelihalla tai sika-nautajauhelihalla. Testaa kaalilaatikko, joka on varma arkiruokahitti!

Videolla: Testaa toinen arkiruokahitti, uunifetaravioli

Uunifetaraviolit – Uunifetapasta-Jennin uusi arkiruokahitti 1:49

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!