Mainos

Tässä on astetta parempi kaalilaatikko – testaa Kapen helppo versio arkiruokahitistä

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt tehdään ruoaksi astetta parempaa kaalilaatikkoa Kapen ohjeella.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejä. Testaa esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Hannan himonuudelit.

Tällä kertaa kokataan iki-ihanaa kaalilaatikkoa, mutta hieman päivitetyllä ohjeella.

Kapen päivitetty kaalilaatikko

Kaalilaatikko on syksy arkiruokaa parhaimmillaan! MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin aiemmin Pirjon supersuositusta kaalilaatikko-ohjeesta

– Minulla on oikean pehmeä ja hyvä kaalilaatikkoresepti. Sen salaisuus on, että en ruskista kaaleja tummaksi, enkä hauduta pitkään. Keitän kaalia muun valmistelun ajan, Pirjo vinkkasi MTV:lle jo vuonna 2019.

Myös Kari Aihinen opetti viime vuonna Kaappaus keittiössä -ohjelmassa turkulaisperhettä valmistamaan täydellistä kaalilaatikkoa.

– Tämä on upgradettu (=päivitetty) kaalilaatikko. Fantastista, Aihinen sanoi ohjelmassa maustaen kaalia muun muassa currylla.

Aihinen kertoi pitävänsä itse kaalilaatikosta, jossa on enemmän kaalia kuin ohraa.

– Ohra on sellainen täyteaine vain. 

Kapen kaalilaatikossa käytetään karitsan jauhelihaa, mutta voit kokeilla ohjetta myös naudan jauhelihalla tai sika-nautajauhelihalla. Testaa kaalilaatikko, joka on varma arkiruokahitti!

Videolla: Testaa toinen arkiruokahitti, uunifetaravioli

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja