Tässä on astetta parempi kaalilaatikko – testaa Kapen helppo versio arkiruokahitistä

Kaalilaatikko
Kapen kaalilaatikossa maistuu karitsan jauheliha ja currymauste.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt tehdään ruoaksi astetta parempaa kaalilaatikkoa Kapen ohjeella.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejä. Testaa esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Hannan himonuudelit.

Tällä kertaa kokataan iki-ihanaa kaalilaatikkoa, mutta hieman päivitetyllä ohjeella.

Kapen päivitetty kaalilaatikko

Kaalilaatikko on syksy arkiruokaa parhaimmillaan! MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin aiemmin Pirjon supersuositusta kaalilaatikko-ohjeesta

– Minulla on oikean pehmeä ja hyvä kaalilaatikkoresepti. Sen salaisuus on, että en ruskista kaaleja tummaksi, enkä hauduta pitkään. Keitän kaalia muun valmistelun ajan, Pirjo vinkkasi MTV:lle jo vuonna 2019.

Myös Kari Aihinen opetti viime vuonna Kaappaus keittiössä -ohjelmassa turkulaisperhettä valmistamaan täydellistä kaalilaatikkoa.

– Tämä on upgradettu (=päivitetty) kaalilaatikko. Fantastista, Aihinen sanoi ohjelmassa maustaen kaalia muun muassa currylla.

Aihinen kertoi pitävänsä itse kaalilaatikosta, jossa on enemmän kaalia kuin ohraa.

– Ohra on sellainen täyteaine vain. 

Kapen kaalilaatikossa käytetään karitsan jauhelihaa, mutta voit kokeilla ohjetta myös naudan jauhelihalla tai sika-nautajauhelihalla. Testaa kaalilaatikko, joka on varma arkiruokahitti!

Videolla: Testaa toinen arkiruokahitti, uunifetaravioli

1:49

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja