Nyt on helppoa ja nopeaa! Katin nerokas arkiruokahitti tortilloista

hellapoliisin tortillapizzat
Kun tortillat ja pizza yhdistyvät, syntyy maukas arkiruokahitti. Hellapoliisi

On taas arkiruokahitin aika! Juttusarjassamme nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt kokataan tortilloista helppoakin helpompi ateria.

Etsitkö nopeaa ja helppoa kokattavaa arjen pyörityksen keskelle? MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , perinteinen ja helppo kanaviillokki , puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.

Kun tortillasta tuleekin pizza

Oletko jo testannut tortillapizzoja? Tämä ruokalaji on todellinen arjen pelastaja ja maistuu koko perheelle. 

Tortillapizzoissa tavallisen pizzapohjan pyöräyttämisen sijaan herkkuun käytetään valmiita tortillalättyjä.  

–  Tortillapizzat ovat loistavaa viikonloppuherkkua, mutta sopivat myös arjen nopeaksi ruoaksi. Täytteissä kannattaa käyttää hyödyksi jääkaapin sisältöä ja omaa mielikuvitusta, kertoo reseptistä Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen

Tortillapizzan täytteissä voi siis käyttää rohkeasti mielikuvitusta, ja antaa vaikka jokaiselle perheenjäsenelle vapaus tehdä omanlaisensa tortillapizza suosikkitäytteillään.

Nappaa helppo ohje: Tortillapizzat

Videolla: Kurkka myös, miten valmistuu Kari Aihisen empanada:

Kari Aihisen empanada: Mahtava ruoka jauhelihasta ja tortilloista 10:30

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!