Testasitko jo supersuositun lohipastan? Kari Aihisen varma arkiruokahitti: "Hetkessä valmistuva"

Currylla maustettu savukalapasta 7:55 Currylla maustettu savukalapasta

Mitähän ruokaa sitä tänään laittaisi? Suosituksi nousseessa arkiruokahitti-juttusarjassamme nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Tämä lohipasta on takuuvarma koko perheen suosikki.

Arkena moni kaipaa kotikeittiöönsä mahdollisimman sujuvaa ruoanlaittoa. Arkiruokaohjeelta toivotaan ennen kaikkea nopeutta ja helppoutta. 

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta. Reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä Kari Aihisen fetasalaatti, perinteinen ja helppo kanaviillokki , puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.

Kari Aihisen supersuosittu savulohipasta valmistuu helposti

Oletko sinä jo testannut keittiömestari Kari Aihisen simppeliä ja kehuttua savulohipastaa? Pastaresepti on yksi Makuja-ruokasivuston suosituimmista. 

Mehevän pastan salaisuus on currylla maustettu kermainen kastike, joka täydentää ihanasti lohen makumaailmaa. Savulohipasta on helppo lohturuoka kiireiseen arkeen. 

– Tämä hetkessä valmistuva pastaruoka on poikieni mieleen, ja tätä reseptiä olen jakanut eniten myös kavereilleni viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Simppeli ja täyttävä pasta, jossa suosikkimausteeni curry elävöittää savulohen ja tillin klassista makuliittoa, Aihinen on kertonut Kape 24 h -kirjassaan.

Pastaa ei ole tietenkään pakko tehdä lohesta. Kokeile vaihteen vuoksi Kapen kalapastaa vaikka savusiiasta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat