Miten ja kuinka kauan? Seuraavien vinkkien avulla valmistat kerta toisensa jälkeen mehukasta ja maukasta broileria.
Videolla Kari Aihinen antaa omat vinkkinsä broilerin valmistukseen.
Broilerin rintafileet ovat vähärasvaista ja runsasproteiinista lihaa, ja juuri näiden seikkojen vuoksi broileri kuuluukin monen terveellisiä elämäntapoja noudattavan ruokavalioon. Vaikka broileri on hyvää ruokaa, moni kotikokkaaja sortuu sen valmistuksessa virheisiin, jotka saattavat muuttaa ruoan hetkessä kuivaksi ja mauttomaksi.
Seuraavia ohjeita noudattamalla varmistat, että lautasellesi päätyy aina herkullinen annos.
1. Kuumenna uuni riittävän kuumaksi
Valmista broilerit mieluiten 200-asteisessa uunissa. Matalamassa lämpötilassa vaarana on, että fileitä tulee pidettyä uunissa aivan liian kauan. Tämä voi johtaa helposti kuivaan ja sitkeään lopputulokseen.

