Tällä kikalla jauhelihaan saa hyvän koostumuksen paistaessa.
The Kitchn-sivuston ruokatoimittaja Andrea Wawrzyn keksi taannoin kotikeittiössään, miten jauhelihasta saa paistettua astetta parempaa.
– Yksi lemppariruoistani on Taco Bellin crunchwrap ja vaikka minulla on siihen hyvä kopioresepti, siitä ei tule koskaan kotona yhtä hyvää, Waqrzyn kirjoittaa.
Lue myös: Salaisuus parempaan makaronilaatikkoon: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"
Perunasurvimella parempaa jauhelihaa
Yrittäessään keksiä, miten jauhelihatäytteisestä tacowrapista saisi ravintolatasoista, ruokatoimittaja törmäsi erääseen paistotekniikkaan, joka muutti kaiken.
– Se oli perunasurvimen käyttö jauhelihan pilkkomisessa pienemmäksi muruksi.

