Monet suomalaisten arkiruokasuosikit valmistuvat jauhelihasta. Tässä kolme takuuvarmaa jauhelihaohjetta, joita kannattaa kokeilla.
Lihatiedotuksen mukaan suomalaiset toden totta ovat jauhelihakansaa. Maassamme puolet myytävästä tuoreesta lihasta on jauhelihaa ja sen myynnin arvo on noin puolet lihakaupasta. Pääosa myytävästä jauhelihasta on teollisuuden pakkaamaa.
Lue myös: Pakastatko jauhelihaa? Älä vaan tee näitä mokia
Suomen suosituimpien arkiruokien joukossa on useampia jauheliharuokia. Suomen Gallup Elintarviketieto Oy:n vuonna 2016 toteuttaman selvityksen mukaan suosituin arkiruoka on jauhelihakastike. Kärkipäähän listalla yltävät myös muun muassa lihapullat sekä makaronilaatikko.
Jos mietit, mitä jauhelihasta voisi kokata, tässä kolme loistavaa vaihtoehtoa Maikkarin reseptiarkistosta.

