The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Jill Waldbieser paljastaa juuri oppimansa jauhelihaniksin, jota hän ylistää suorastaan nerokkaaksi.
Jauheliha on yksi suomalaisten suosikkiraaka-aineista ja sen suosio vain kasvoi entisestään koronapandemian myötä. Jauhelihan paistamiseen on olemassa monenlaisia erilaisia niksejä ja jippoja. Food52-ruokasivustolla kerrottiin taannoin yhdestä raaka-aineesta, joka kannattaa sekoittaa jauhelihan joukkoon paistovaiheessa.
– Huomasin heti eron. Nestettä ei kertynyt pannulle ja jauheliha ruskistui juuri, kuten halusin, ruokatoimittaja Valerio Farris kuvaili niksiään.
"Törmäsin taannoin nerokkaaseen jauhelihaniksiin..."
Nyr The Kitchn -ruokasivustolla puolestaan kerrotaan niksistä, joka kannattaa tietyissä tapauksissa tehdä jauhelihalle sen paistamisen jälkeen.
– Rakastan ruokaniksejä ja työskenneltyäni yli 25 vuotta keittiöissä ammattilaisten kanssa, luulin oppineeni jo parhaat. Olin kuitenkin väärässä. Törmäsin taannoin nerokkaaseen jauhelihaniksiin BBQ-foorumilla, kirjoittaa ruokatoimittaja Jill Waldbieser.