Ravitseva vai kuvottava yhdistelmä? Somessa leviävä aamiaiskuva jakaa mielipiteitä: "Kyseenalaistaisin elämänvalintojani"

aamupala kananmuna banaani
Redditissä jaettu kuva kananmunia ja banaaneja sisältävästä aamupalasta on herättänyt keskustelua. Shutterstock

Sosiaalisessa mediassa kohistaan kahden raaka-aineen aamupalasta, jonka sisältämät ainesosat on yleensä totuttu pitämään visusti erossa toisistaan.

Sosiaalisessa mediassa pyörii valokuva aamupalasta, jonka katseleminen saattaa saada aikaan vilunväreitä. Käyttäjä Jeffery Russellin Reddittiin jakamassa kuvassa näkyy nimittäin hänen ystävänsä kollegan aamiainen, joka koostuu kovaksi keitetystä kananmunasta ja banaaniviipaleista. Siis kananmunaa ja banaania. Yhdessä.

Kananmuna on keitetty niin kypsäksi, että sen keskellä oleva keltuainen on alkanut murentua ja sekoittua kypsän hedelmän joukkoon.

Raaka-aineet taatusti hyviä erikseen, mutta...

Kuva on herättänyt runsaasti keskustelua heti sen julkitulon jälkeen, sillä yhdistelmä on lievästi ilmaistuna mielenkiintoinen.

Useimmat ihmiset pitävät suolaisen kananmunan ja makean banaanin yhdistelmää vähintäänkin kierona, mutta osa kommentoijista on kehunut aamupalaa ravitsevaksi. Aivan kuten monen muunkin ruoan suhteen, tämäkin yhdistelmä tuntuu olevan täysin makuasia. 

– Kovaksi keitetyt kananmunat, hyvä asia. Banaanit, hyvä asia. Kovaksi keitetyt kananmunat ja banaanit kulhossa, kyseenalaistaisin elämänvalintojani, eräs kommentoija toteaa. 

– Minulla on ystävä, joka tekee tätä samaa. Hän vain lisää joukkoon vielä vuohenjuustoa. Se haisee pieruilta, toinen käyttäjä toteaa. 

Lähde: Mirror

***

0:51

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja