Brittikokin mukaan munakokkeli ei parane maidolla, vaan voilla.
Kuiva munakokkeli ei ilahduta aamupalapöydässä, mutta maidon kanssa lotraaminen kannattaa nyt lopettaa. Kokki Dan Joines muistuttaa, ettei maidon lisääminen muniin paranna kokkelia.
– Älä koskaan lisää maitoa munakokkeliin, se laimentaa maun ja tekee munista todennäköisemmin kumimaisia, Joines kuvaili Mirrorin mukaan.
Lue myös: Oletko ennen hoksannut käyttää tortilloja näin? Näppärät "taskut" maistuvat koko perheelle
Maidon sijaan Joines tarttuisi voipakettiin.
– Varmista, että voi on kullankeltaista, muttei ruskeaa, ennen kuin laitat munat pannulle. Jatka niiden sekoittelua keski- tai matalalla lämmöllä, hän neuvoo.
Sekoittele munia, kunnes massa pysyy kasassa, mutta on kuitenkin vielä hieman juoksevaa.