Onko tämä paras tapa kuoria keitetyt kananmunat? Kokeilimme kokkien varjelemaa salaista kikkaa

Onko tämä paras tapa kuoria keitetyt kananmunat? Testasimme TikTok-kikan 3:26 Onko tämä paras tapa kuoria keitetyt kananmunat? Testasimme TikTok-kikan

Tätä keitettyjen kananmunien kuorimiseen liittyvää kikkaa ammattilaiskokit eivät ole kertoneet.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka kikka onnistui MTV Uutisten testikeittiössä.

Keitettyjen kananmunien kuoriminen voi välillä olla aikamoista nyhtämistä. Varsinkin, jos tehtävänä on kuoria suuri määrä kananmunia, voi näpertäminen viedä kohtuuttoman paljon aikaa.

TikTokissa käyttäjä @sendmarketingadshere jakoi ammattilaiskokkien varjeleman kananmunien kuorimisvinkin, jonka luvataan olevan tehokas ja helppo. Onkin ihme, miksi sitä ei laajemmin tunneta.

Kikasta puhutaan suuria. Myös Facebookin kikkasankari John Nonny kumppaneineen lupailee, että jos kuorimiseen liittyvä yksinkertainen tekniikka toimii, et enää koskaan palaa vanhaan perinteiseen kananmunien kuorien nyhtämiseen.

Päätimme pistää TikTok-kikan testiin ja selvittää ensinnäkin toimiiko se ja toisekseen, onko se järkevä. Katso tulokset yllä olevalta videolta!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!