Ei pelkkä aamupala! Harrin mainio munakas maistuu mihin aikaan päivästä tahansa: "Supernopea ruoka"
Kokki Harri Syrjänen vinkkaa helpon munakasohjeen. Feta-pinaattiomeletti on hyvä aamupala, mutta maistuu mihin aikaan päivästä tahansa.
– Anteeksi, kiinnostaisiko muna, kyselee kokki Harri Syrjänen tuoreessa Instagram-julkaisussaan.
Kiinnostuneille on tarjolla munakasreseptiä.
– Mä syön itse usein kananmunia, kompakti koko ja helppo valmistaa unohtamatta hyviä ravinto-aineita. Munakashan sopii koko päivään, aamiainen, lounas ja illallinen. Kiireisen arjen keskellä supernopea ruoka ja täytteillä vielä puuttuvat ravinnot lautaselle, Syrjänen muistuttaa.
Nappaa kokin resepti tästä: Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas
Aiemmin Syrjänen on jakanut Instagram-tilillään useita pasta-, keitto-, salaatti- ja risotto-ohjeita – unohtamatta maukasta toast skagenia. Testaa vaikka "makunystyröitä kiihottava" kylmäsavulohirisotto, "törkeän hyvä" kantarellipasta tai yllättävän lisän sisältävä bataattikeitto.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan