Ei pelkkä aamupala! Harrin mainio munakas maistuu mihin aikaan päivästä tahansa: "Supernopea ruoka"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas 0:37 Näin valmistuu Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka vaivattomasti munakas valmistuu.

Kokki Harri Syrjänen vinkkaa helpon munakasohjeen. Feta-pinaattiomeletti on hyvä aamupala, mutta maistuu mihin aikaan päivästä tahansa.

– Anteeksi, kiinnostaisiko muna, kyselee kokki Harri Syrjänen tuoreessa Instagram-julkaisussaan.

Kiinnostuneille on tarjolla munakasreseptiä. 

munakaskaikki1
Tämä resepti ei montaa ainesosaa vaadi. Näistä aineksista syntyy feta-pinaattiomeletti.

Katso Harri Syrjäsen tähdittämää Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

– Mä syön itse usein kananmunia, kompakti koko ja helppo valmistaa unohtamatta hyviä ravinto-aineita. Munakashan sopii koko päivään, aamiainen, lounas ja illallinen. Kiireisen arjen keskellä supernopea ruoka ja täytteillä vielä puuttuvat ravinnot lautaselle, Syrjänen muistuttaa.

Nappaa kokin resepti tästä: Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas

Aiemmin Syrjänen on jakanut Instagram-tilillään useita pasta-, keitto-, salaatti- ja risotto-ohjeita – unohtamatta maukasta toast skagenia. Testaa vaikka "makunystyröitä kiihottava" kylmäsavulohirisotto, "törkeän hyvä" kantarellipasta tai yllättävän lisän sisältävä bataattikeitto.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.