Lidl jakeli vahingossa ylimääräisiä rahakuponkeja

Lotta löysi varastosta K-kaupan mainoksen vuodelta 2003 – sisältö löi ällikällä 0:25 Lotta löysi varastosta K-kaupan mainoksen vuodelta 2003 – sisältö löi ällikällä
KATSO MYÖS VIDEO: Lotta löysi varastosta kaupan mainoslehtisen vuodelta 2003 – sisältö löi ällikällä.

Lidlin sovelluksessa olleen teknisen virheen vuoksi jotkut asiakkaat ovat saaneet ylimääräisiä alennuksia. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla uutisoitiin vuodenvaihteessa Lidlin uudistuneesta bonusjärjestelmästä. Kauppaketju tiedotti muuttavansa etuohjelmaansa niin, että asiakkaiden ansaitsemien rahakuponkien arvo voi olla jopa 10 prosenttia kuukauden ostoksista.

Bonusjärjestelmän uudistuminen ei kuitenkaan mitä ilmeisemmin ole sujunut täysin ongelmitta. Iltalehti uutisoi viikonloppuna joidenkin asiakkaiden saaneen sovelluksen kautta nimittäin ylimääräisiä alennuksia.

Kuten Iltalehti aiemmin kertoi, etujärjestelmän virhe on mahdollistanut bonuskuponkien käytön useampaan otteeseen. Asiakas on näin voinut hyödyntää rahakuponkia usealla kauppareissulla. Osa Iltalehden haastattelemista asiakkaista raportoi virheestä Lidlille oma-aloitteisesti.

Lidl MTV:lle: "Bugi on korjauksessa"

Lidl vahvistaa MTV Uutisille, että osalle asiakkaista on lipsahtanut ylimääräisiä rahakuponkeja sovellukseen.

– Olemme saaneet muutamia asiakaspalautteita, joissa asiakas on saanut rahakuponkeja suurempia määriä, kuin on ollut tarkoitus. Eli muutamilla asiakkailla on ollut käytössä ylimääräisiä rahakuponkeja, Lidlin viestinnästä kommentoidaan MTV Uutisille.

Kauppaketjusta kerrotaan, että kyseessä ei ole ollut laaja ongelma. 

– Ongelma on johtunut sovelluksessa olevasta bugista, joka on korjauksessa.

Lidlin mukaan uusi bonusjärjestelmä on otettu kaiken kaikkiaan hyvin vastaan ja rahakuponkeja käytetty innokkaasti sovelluksen kautta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat