Lidliltä bonuspommi! Näin etujärjestelmä uudistuu ja kupongit muuttuvat

Yllättävä näky Lidlissä Vantaalla: Lohifileissä järeät hälyttimet 0:18 Yllättävä näky Lidlissä Vantaalla: Lohifileissä järeät hälyttimet
KATSO MYÖS VIDEO: Yllättävä näky Lidlissä Vantaalla: Lohifileissä järeät hälyttimet.

Kauppaketju Lidl tiedottaa uudistavansa kanta-asiakasohjelmansa ja bonusjärjestelmänsä Suomessa. 

Kauppaketju Lidl haastaa kilpailijoitaan K- ja S-ryhmää uudistamalla merkittävästi etuohjelmaansa. Lidl kertoo palkitsevansa jatkossa etuohjelmansa käyttäjiä ostoksista rahakupongeilla, joiden arvo voi olla jopa 10 prosenttia kuukauden ostoksista. 

Samalla erilliset tuotekupongit poistuvat kokonaan: 4.1.2024 alkaen yhteiset edut ovat automaattisesti käytössä ja alennuksen saa sovelluksen kassalla skannaamalla. Henkilökohtaisia etu- ja bonuskuponkeja voi kuitenkin Lidlin mukaan saada jatkossakin ja ne on aktivoitava ennen käyttöä. 

Lidl lupaa: "Suomen kovin bonus"

Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström kertoo kauppaketjun tiedotteessa asiakkaiden toivoneen ostospalkintona nimenoman rahakuponkeja. 

– On mahtavaa päästä yllättämään asiakkaamme vielä sillä, että bonusta on jatkossa tulossa isommalla kauhalla. Tämä on käsityksemme mukaan tällä hetkellä Suomen kovin bonus, toteaa Forsström.

Vertailun vuoksi esimerkiksi S-ryhmällä bonusta voi kertyä maksimissaan 5 prosenttia kuukaudessa. Tämä vaatii vähintään 900 euron kuukausittaisia ostoksia ketjusta. 

K-ryhmällä kerätään sen sijaan Plussa-pisteitä: 1000 pisteellä saa viisi euroa Plussa-rahaa. Käyttämällä kuukaudessa esimerkiksi 500 euroa K-ryhmän kaupoissa kerryttää yhteensä 1500 palkintopistettä. 

Näin Lidlin uusi etuohjelma kerryttää bonusta

Lidl kertoo bonuskuponkikampanjan alkavan aina kuun ensimmäinen päivä. Asiakkaan tekemät ostokset kerryttävät yhteissummaa, ja aina tietyn euromäärän saavutettuaan asiakas saa rahakupongin.

Lidlin uuden bonusjärjestelmän tasot:

OstoksetBonuskupongitBonuskertymäBonusprosentti
60 €1 €1 €1,65 %
120 €2 €3 €2,50 %
200 €4 €7 €3,50 %
380 €10 €17 €4,45 %
600 €20 €37 €6,15 %
850 €25 €62 €7,25 %
1000 €38 €100 €10 %

Tuhat euroa kuussa käyttävälle asiakkaalle kertyy rahakuponkeja sadan euron edestä, eli vuoden aikana voi ansaita ostorahaa parhaimmillaan 1200 euroa. 

Bonusta eivät kerrytä alkoholi-, tupakka- ja nikotiinituotteet, äidinmaidonkorvikkeet, lehdet, lahjakortit tai pantit.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!