Lidliltä yllättävä veto: Näin helposti saat tällä viikolla ostoksistasi alennusta

lidl
Shutterstock

Yllä olevalla videolla Lidlin paistopistehampurilaiset pääsevät makutestiin. Pettymys vai ei?

Tällä viikolla Lidlin asiakkailla on mahdollisuus saada ostoksistaan alennusta näyttämällä kassalle minkä tahansa kortin lompakostaan. Korttia vilauttamalla yli 25 euron ostosten hinnasta vähennetään 10 prosenttia. 

Lidl kertoo tiedotteessaan, että tarkoituksena on ilahduttaa asiakkaita vuodenaikaan, jolloin käynnissä ei ole isoja sesonkeja. 

– Haluamme myös muistuttaa, että Lidlissä hinnat ovat pysyvästi matalat eikä asiakkaan tarvitse erikseen pohtia, onko kauppa halpa vai ei, Lidlin kaupallinen johtaja Timo Hansio sanoo.

"Etukortteihin liittyy erilaista hallinnointia"

Lidlillä ei ole omaa etukorttijärjestelmää, sillä se haluaa tarjota kaikille asiakkaille samat halvat hinnat.

– Etukortteihin liittyy erilaista hallinnointia. Meidän toimintatapamme on suoraviivainen ja siksi tarjoamme halvat hinnat heti kassalla, Hansio jatkaa.

Lidlissä odotetaan, että kampanjaviikolla kassoilla tullaan näkemään hupaisia hetkiä asiakkaiden valitessa lompakostaan hauskimman vaihtoehdon myyjälle näytettäväksi.

Kampanja on voimassa kaikissa Lidl-myymälöissä 18.3.2018 asti.

Lähde: Lidl

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja