Lidliltä yllättävä veto: Näin helposti saat tällä viikolla ostoksistasi alennusta

lidl
Shutterstock

Yllä olevalla videolla Lidlin paistopistehampurilaiset pääsevät makutestiin. Pettymys vai ei?

Tällä viikolla Lidlin asiakkailla on mahdollisuus saada ostoksistaan alennusta näyttämällä kassalle minkä tahansa kortin lompakostaan. Korttia vilauttamalla yli 25 euron ostosten hinnasta vähennetään 10 prosenttia. 

Lidl kertoo tiedotteessaan, että tarkoituksena on ilahduttaa asiakkaita vuodenaikaan, jolloin käynnissä ei ole isoja sesonkeja. 

– Haluamme myös muistuttaa, että Lidlissä hinnat ovat pysyvästi matalat eikä asiakkaan tarvitse erikseen pohtia, onko kauppa halpa vai ei, Lidlin kaupallinen johtaja Timo Hansio sanoo.

"Etukortteihin liittyy erilaista hallinnointia"

Lidlillä ei ole omaa etukorttijärjestelmää, sillä se haluaa tarjota kaikille asiakkaille samat halvat hinnat.

– Etukortteihin liittyy erilaista hallinnointia. Meidän toimintatapamme on suoraviivainen ja siksi tarjoamme halvat hinnat heti kassalla, Hansio jatkaa.

Lidlissä odotetaan, että kampanjaviikolla kassoilla tullaan näkemään hupaisia hetkiä asiakkaiden valitessa lompakostaan hauskimman vaihtoehdon myyjälle näytettäväksi.

Kampanja on voimassa kaikissa Lidl-myymälöissä 18.3.2018 asti.

Lähde: Lidl

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!