Kuinka pitkälle Vihreät kuulat -hullutus vielä menee? Uutuustuotteessa maistuu jälleen kerran mielipiteet jakava makeinen

1:09 Lumihiutalejoulutortut – näin leivot joulutortut uudella tapaa

Vihreitä kuulia voi nauttia taas uudessa muodossa.

Pääkuvan videolta voit katsoa ohjeet, miten joulutorttu taitellaan lumihiutaleen muotoon.

Vihatut ja rakastetut Vihreät kuulat. Jakaakohan mikään suomalainen herkku niin vahvasti mielipiteitä kuin tämä marmeladimakeinen?

Vaikka monelle tulee Vihreistä kuulista mieleen se ainoa makeisvaihtoehto, mikä isoäidiltä löytyi, ja joita syötiin vain äärimmäisessä hädässä, on se myös monen suosikki.

Kuulat nousevat vuosittain myydyimpien irtokarkkien listalle, ja niistä on tehty niin jäätelöä, konvehteja, suklaapatukoita kuin keksejäkin ja onpa Vihreän kuulan puolikkaalla korvattu tähtitortuista myös perinteinen luumuhillo.

Joulun kotikokit vaativatkin jo vuonna 2017 Vihreitä kuulia levitettävässä muodossa, ja nyt Fazer on päättänyt helpottaa Vihreän kuulien ystävien joulutorttujen leipomista.

Leivontaan, levitteeksi ja juustojen kera

Marraskuusta lähtien kauppojen marmeladihyllystä voi löytää Fazer Vihreitä Kuulia -päärynävalmisteen, jonka sanotaan yrityksen tiedotteessa taipuvan moneen.

Käyttötarkoitukseksi suositellaan marmeladin hyödyntämistä esimerkiksi juuri leivonnassa, taikka ihan levitteenä ja juustotarjottimen makeana elementtinä. 

Vihreä kuula -tähtitorttuja varten ei tarvitse siis enää ostaa koko rasiallista kuulia, vaan voi turvatua suoraan valmismarmeladiin.

Jos päärynämarmeladi on viimeisin asia, jota haluaisit joulutorttuusi laittaa, kannattaa sen sijaan kokeilla näitä herkullisia vaihtoehtoja:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja