Kuinka pitkälle Vihreät kuulat -hullutus vielä menee? Uutuustuotteessa maistuu jälleen kerran mielipiteet jakava makeinen
Vihreitä kuulia voi nauttia taas uudessa muodossa.
Pääkuvan videolta voit katsoa ohjeet, miten joulutorttu taitellaan lumihiutaleen muotoon.
Vihatut ja rakastetut Vihreät kuulat. Jakaakohan mikään suomalainen herkku niin vahvasti mielipiteitä kuin tämä marmeladimakeinen?
Vaikka monelle tulee Vihreistä kuulista mieleen se ainoa makeisvaihtoehto, mikä isoäidiltä löytyi, ja joita syötiin vain äärimmäisessä hädässä, on se myös monen suosikki.
Kuulat nousevat vuosittain myydyimpien irtokarkkien listalle, ja niistä on tehty niin jäätelöä, konvehteja, suklaapatukoita kuin keksejäkin ja onpa Vihreän kuulan puolikkaalla korvattu tähtitortuista myös perinteinen luumuhillo.
Joulun kotikokit vaativatkin jo vuonna 2017 Vihreitä kuulia levitettävässä muodossa, ja nyt Fazer on päättänyt helpottaa Vihreän kuulien ystävien joulutorttujen leipomista.
Leivontaan, levitteeksi ja juustojen kera
Marraskuusta lähtien kauppojen marmeladihyllystä voi löytää Fazer Vihreitä Kuulia -päärynävalmisteen, jonka sanotaan yrityksen tiedotteessa taipuvan moneen.
Käyttötarkoitukseksi suositellaan marmeladin hyödyntämistä esimerkiksi juuri leivonnassa, taikka ihan levitteenä ja juustotarjottimen makeana elementtinä.
Vihreä kuula -tähtitorttuja varten ei tarvitse siis enää ostaa koko rasiallista kuulia, vaan voi turvatua suoraan valmismarmeladiin.
Jos päärynämarmeladi on viimeisin asia, jota haluaisit joulutorttuusi laittaa, kannattaa sen sijaan kokeilla näitä herkullisia vaihtoehtoja:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa