Mainos

Oletko jo testannut? Kaikkien aikojen jouluherkussa yhdistyvät kaksi suosikkia, joulutorttu ja pipari!

Pipari-joulutortut hurmaavat joulunajan herkkupöydässä. Pipari- ja torttutaikinaa yhdistävän tähtitortun voi nautiskella perinteiseen tyyliin luumumarmeladilla, tai vaihtoehtoisesti kotitekoisella glögimarmeladilla.

Oletko jo testannut piparkakkujoulutorttuja? Leivoimme näitä ihastuttavia pipari-joulutorttuja muutama vuosi sitten, jolloin ne hurmasivat joululeivonnaisia rakastavat kotileipurit.

Piparijoulutortuissa yhdistetään joulutortut, piparit ja glögi yhdeksi vastustamattoman herkulliseksi leivonnaiseksi. Kas näin:

Pipari-joulutortut viimeistellään itse tehdyllä glögimarmeladilla. Marmeladit eivät kestä paistoa, joten ne asetellaan torttujen päälle heti paiston jälkeen, kun tortut ovat vielä lämpimiä. Jos glögimarmeladeja jää yli, loput marmeladikuutiot voi kieritellä sokerissa ja säästää herkutteluun. Säilytä ylijääneet marmeladit tiiviissä rasiassa huoneenlämmössä.

Jos torttujen valmistamisessa haluaa hiukan oikaista, voi täytteenä käyttää itse tehdyn glögimarmeladin sijaan vaikka tavallista luumumarmeladia. 

Testaa myös tämän joulun ehdoton hitti: Toffifee-joulutortut


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja