Kotikokit vaativat vihreää vaihtelua torttutäytteisiinsä: ”Nyt tämä on niin suosittua, että eikö Fazer voisi sitä marmeladia purkittaa?”

joulutorttu
Joulutortun täytteenä voi testata myös mustikoita. Kuvituskuva. Shutterstock

Vihreällä kuulalla kruunatut joulutortut hullaannuttavat kotikokkeja, joilla on Fazerille selkeä viesti.

Luumua joko maun tai allergian vuoksi välttelevät joutuvat käyttämään mielikuvitustaan miettiessään rakkaalle talviherkulle, joulutortulle, vaihtoehtoisia täytteitä. Kun appelsiinimarmeladi ja Nutella-levite on jo testattu, ovat leipurit siirtyneet Soppa365:n innoittamina käyttämään tortun silmänä Fazerin Vihreä kuula -marmeladia.

Hauskan näköisiä vaihtoehto-torttuja kokeilleet ovat mielissään lopputuloksesta – varsinkin kun muuten kuivakkaan tortuntäytteeseen lisätään vaniljakreemiä. Moni kotikokki kertookin aikovansa kokeilla Vihreä kuula -joulutorttuja myös jatkossa. Asiassa on vain yksi mutta.

Facebookin Kotiruokaryhmä-yhteisössä käy nimittäin ilmi, että Vihreällä kuulalla kruunatut leivonnaiset tulevat leipojalleen suhteellisen tyyriiksi.

– Koskahan Fazer tuo markkinoille paiston kestävän Vihreä kuula -torttutäytteen? kyselee eräs kotikokki.

– Nyt tämä on niin suosittua, että eikö Fazer voisi sitä marmeladia purkittaa. Aika kalliita ovat noin myytyinä, komppaa toinen.

– Ihan hyvä mielestäni maultaan, kun itse en ole luumun enkä rusinoiden ystävä. Tosin hieman sitkeä. Fazer voisi kehitellä tuosta hyvän täytemarmeladin. Se sopisi muuhunkin leivontaan, kolmas kirjoittaa.

Fazerille lähteekin selkeä viesti seuraavaan tuoteinnovaatioon: kansa haluaa vihreistä marmeladimakeisista paistonkestävän hilloversion. Valitettavasti nyt joutuu kuluttaja pettymään.

– Meistä on upeaa, että klassikkotuotteelle keksitään jatkuvasti uusia käyttöyhteyksiä. Emme ole kuitenkaan laajentamassa tuotevalikoimaamme hillojen suuntaan, kertoo Liisa Eerola Fazerilta.

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja