Mainos

Uusia joulukalentereita! Suomalaiskauppoihin tulee nyt puurojoulukalenteri – myös Fazerilta makea uutuus

Osa elintarvikevalmistajista on jo paljastanut joulukalenteriuutuutensa vuodelle 2021. Tällaisia herkkuja on luvassa!

Videolla: Avasimme sipsijoulukalenterin kaikki luukut. Tältä sisältö näytti vuonna 2020!

Jouluun on enää 100 yötä! Jouluihmiset, eli niin sanotut jouluttajat, ovat toki jo aikoja sitten kaivaneet tonttulakit kaapeistaan ja fiilistelevät jo täyttä häkää joulun tunnelmaa. 

Myös monet elintarvikevalmistajat ovat jo tiedottaneet joulukauden uutuuksistaan. Esimerkiksi makeisvalmistaja Fazer on kertonut tuovansa joulumarkkinoille myyntiin muun muassa Remix Xmas -karkkipussin, piparkakun makuisia ja sydämenmuotoisia vaahtokarkkeja sekä polkamintunmakuisen Dumlen. 

Sipsijoulukalenteri vietiin käsistä

Yksi joulusesonkiin kuuluvista tärkeistä asioista on tietysti joulukalenteri. Joka vuosi joulumarkkinoille ideoidaan uudenlaisia joulukalentereita uusilla yllättävillä täytteillä. Vuonna 2020 yhdeksi joulukalenterihitiksi nousi muun muassa Taffelin lanseeraama sipsijoulukalenteri. Tuote vietiin käsistä ja myytiin nopeasti loppuun.

Tiesitkö?  Yksi ensimmäisistä kotimaisista suklaajoulukalentereista, ellei peräti ensimmäinen, oli 1980-luvulla Kluuvikadun Fazerilla myynnissä ollut pyöreä, makeisilla täytetty talo, jossa oli luukkuja.

Sipsijoulukalenteri on mitä ilmeisemmin tulossa myyntiin myös tänä syksynä, sillä tuotetta on jo ollut ennakkomyynnissä vuodelle 2021 joissain verkkokaupoissa. 

Fazerilta uusi suklaajoulukalenteri – Elovena lanseeraa puurojoulukalenterin!

Tänä vuonna uutuusjoulukalenterien joukossa nähdään muun muassa Fazerin patukkajoulukalenteri. Se sisältää 15 erilaista ja yhteensä 24 suklaapatukkaa. Luukuissa on mukana myös hyvän mielen patukkaviestejä. Patukoita on eri kokoisia niiden joukossa ovat makumaailmoina Pätkis, Geisha, Karl Fazer, Dumle, Susu, Suffeli, Kismet, Jim, Da-Capo, Fazerina sekä Vihreitä Kuulia.

Lisäksi Fazerilta tulee myyntiin myös perinteinen Karl Fazer -joulukalenteri.

Jos makeat herkut eivät tänä vuonna kutkuttele makuhermoja, on vaihtoehtona toki paljon muutakin kuin perinteiseet suklaajoulukalenterit. Elovena-brändiltä tulee markkinoille Suomen ensimmäinen puurojoulukalenteri. 

– Joulukalenterin luukuista löytyy 24 maistuvaa puuroyllätystä joulunodotukseen! Joulukalenteri sisältää kaikki Elovenan 18 annospikapuuromakua mukaan lukien 4 gluteenitonta annospikapuuroa. Jouluinen kuvitus on freelancer-kuvittaja Tiina Kälkäisen käsialaa ja toimii osaltaan osana kodin jouluista sisustusta, Raision tiedotteessa kerrotaan. 

Puurojoulukalenteri tulee myyntiin S-Ryhmän ja K-ryhmän kauppoihin 1.10. alkaen. 

Olutta, chiliä ja lakua suosituissa joulukalentereissa

Suomalainen Chili Factory sen sijaan myy tänäkin vuonna suosittua chilijoulukalenteria. Kalenteri toteutetaan  yhdessä Piian Herkkujen kanssa ja sen sisältä löytyy chilisooseja, chilimausteita, chilisiirappia ja tulista chilisinappia joulun juhlintaan. 

– Viime vuonna loppui pahasti kesken eikä kaikille halukkaille riittänyt, Chili Factoryn Facebook-päivityksessä kerrotaan

Herkullisia joulukalentereita on tänä vuonna odotettavissa myös aikuiseen makuun. Esimerkiksi pienpanimotuotteisiin erikoistunut olutliike Pien on viimeisten vuosien ajan tuonut myyntiin oman olutjoulukalenterinsa. Yrittäjä ja Pien-olutmyymälän omistaja Erkki Häme kertoi vuonna 2017 MTV:lle joulukalenterin ideasta

Suosittu ja odotettu herkkujoulukalenteri on vuosittain myös lakua sisältävä Lakrids by Bülow -kalenteri.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja