Katin jauhelihakeitto on arkiruokahitti! Vain paranee seistessään: "On myös edullista"

hellapoliisin kaalijauhelihakeitto
Tee jauhelihakeitosta ravitsevampi upottamalla joukkoon kotimaista kaalia. Hellapoliisi/Kati Jaakonen

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt kokataan herkullista, kaalilla höystettyä jauhelihakeittoa.

Videolla Kari Aihisen vinkit kasvisten grillaamiseen.

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejä. Testaa esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Hannan himonuudelit.

Tällä kertaa kokataan syksyyn sopivaa jauhelihakeittoa.

Katin helppo jauhelihakeitto kaalilla

Perinteisestä jauhelihakeitosta saa astetta ravitsevampaa, kun sinne upottaa kokonaisen pienen keräkaalin, hienonnettuna tietenkin. Reseptin loihti muutama vuosi sitten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen.

Katin kaali-jauhelihakeitto on mainio arkiruoka, joka valmistuu nopeasti ja vähällä vaivalla. 

– Terveellinen kaali on myös edullista ja keittohan vain paranee seistessään, joten voit keittää ison kattilallisen ja nauttia useampana päivänä, Kati vinkkaa.



Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.