Jesse hehkuttaa superhelppoa arjen kanaruokaa: "Kuin aikuisten versio kananugeteista"
Rapeaksi paneroitu parmesaanikana on kuin aikuisten versio kananugeteista, toteaa The Kitchn-ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk.
Kaipaatko hyvää ja helppoa arkiruokaa? Tämä alle puolessa tunnissa valmistuva kanaruoka on helpotettu versio klassisesta parmesaanikanareseptistä.
– Rapeat, pannulla paistetut kanapihvit ovat kuin aikuisten versio kananugeteista. Kuinka voisit olla rakastamata ohuita kananrintoja, jotka on paneroitu panko-parmesaaniseoksella? Ne ovat myös uskomattoman helppoja valmistaa, The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk ylistää.
Jos kuva ei näy, katso se täältä.
Paneroitu parmesaanikana valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta alle puolessa tunnissa. Kanat voi syödä esimerkiksi salaatin tai riisin kera, pilkkoa tortilloihin tai nauttia vaikka sandwichin tai hampurilaisen välissä.
Katso resepti: Nopea parmesaanibroileri
Jos haluat tehdä astetta paremman version, testaa tomaattikastikkeella ja mozzarellalla aateloitu parmesaanibroileri: Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla
***
Testaa myös huippusuosittu Lyonin kana:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka