Mainos

Jesse hehkuttaa superhelppoa arjen kanaruokaa: "Kuin aikuisten versio kananugeteista"

Rapeaksi paneroitu parmesaanikana on kuin aikuisten versio kananugeteista, toteaa The Kitchn-ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk.

Kaipaatko hyvää ja helppoa arkiruokaa? Tämä alle puolessa tunnissa valmistuva kanaruoka on helpotettu versio klassisesta parmesaanikanareseptistä.

– Rapeat, pannulla paistetut kanapihvit ovat kuin aikuisten versio kananugeteista. Kuinka voisit olla rakastamata ohuita kananrintoja, jotka on paneroitu panko-parmesaaniseoksella? Ne ovat myös uskomattoman helppoja valmistaa, The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk ylistää.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Paneroitu parmesaanikana valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta alle puolessa tunnissa. Kanat voi syödä esimerkiksi salaatin tai riisin kera, pilkkoa tortilloihin tai nauttia vaikka sandwichin tai hampurilaisen välissä. 

Katso resepti: Nopea parmesaanibroileri


Jos haluat tehdä astetta paremman version, testaa tomaattikastikkeella ja mozzarellalla aateloitu parmesaanibroileri:  Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla


***

Testaa myös huippusuosittu Lyonin kana:

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja