Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jesse hehkuttaa superhelppoa arjen kanaruokaa: "Kuin aikuisten versio kananugeteista"

Shutterstock
Julkaistu 09.03.2020 13:44

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Rapeaksi paneroitu parmesaanikana on kuin aikuisten versio kananugeteista, toteaa The Kitchn-ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk.

Kaipaatko hyvää ja helppoa arkiruokaa? Tämä alle puolessa tunnissa valmistuva kanaruoka on helpotettu versio klassisesta parmesaanikanareseptistä.

– Rapeat, pannulla paistetut kanapihvit ovat kuin aikuisten versio kananugeteista. Kuinka voisit olla rakastamata ohuita kananrintoja, jotka on paneroitu panko-parmesaaniseoksella? Ne ovat myös uskomattoman helppoja valmistaa, The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk ylistää.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Paneroitu parmesaanikana valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta alle puolessa tunnissa. Kanat voi syödä esimerkiksi salaatin tai riisin kera, pilkkoa tortilloihin tai nauttia vaikka sandwichin tai hampurilaisen välissä. 

Katso resepti: Nopea parmesaanibroileri

Jos haluat tehdä astetta paremman version, testaa tomaattikastikkeella ja mozzarellalla aateloitu parmesaanibroileri:  Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla

***

Testaa myös huippusuosittu Lyonin kana:

2:08Lyonin kana – näin valmistuu ylistetty kanaruoka

Lisää aiheesta:

Oletko koskaan maistanut? Supersuosittu kanaruoka, jota sinunkin on pakko kokeilla!Mielettömän mehevää lihaa! Ketoilijoiden ylistämä valmistustapa testattiin: "Juuri niin simppeliä kuin miltä kuulostaakin"Oletko jo testannut? Yksi maailman suosituimmista kanaresepteistä: Helppo valmistaa ja mieletön "makupommi"Helppoa cashew-kanaa ylistetään: "On parempaa ja valmistuu nopeammin kuin noutoruoka"Tässä on yksi maailman suosituimmista broileriresepteistä: Helppo valmistaa ja mieletön "makupommi"Internetin suosituin kanaresepti: "Helppo, supernopea ja mielettömän maukas"
RuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 07:46
    Jauheliha

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!

  • Eilen17:02
    Leivonta

    "Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoa

  • Eilen07:43
    Halpa vs. kallis

    Testasimme kauppojen halvimmat merkit: Mikä omenamehuista on paras?

  • ma17:14
    Ruokakauppa

    100 päivää jouluun! Näin saat joulukonvehteja yli puolet halvemmalla

  • ma11:01
    Pasta

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla