Helppoa cashew-kanaa ylistetään: "On parempaa ja valmistuu nopeammin kuin noutoruoka"

Cashew-kana kanaa cashewpähkinäkastikkeessa
Shutterstock

Jos pidät aasialaisesta ruoasta sekä cashewpähkinöistä, tämä helppo broileriresepti on sinulle.

Kanaa cashewpähkinäkastikkeessa on yksi aasialaisten ravintoloiden vakioannoksista ja maailmanlaajuisesti suosittua noutoruokaa. Kyseessä on yksinkertainen, mutta erittäin maukas ruoka. Useimmiten annoksessa yhdistyvät broilerisuikaleet, kasvikset kuten parsakaali sekä rapsakat cashewpähkinät makeansuolaisessa kastikkeessa. 

The Kitchn-ruokasivusto vinkkaa yhden hengen helpon reseptin, joka on saavuttanut sivustolla suuren suosion.

– Tämä helppo cashew-kana on parempaa ja valmistuu nopeammin kuin noutoruoka, The Kitchn -sivustolla luvataan.

Kastiketta ei valmisteta perinteiseen tapaan maissitärkkelyksellä suuruttamalla, vaan se saa yksinkertaisesti kiehua kokoon, jolloin myös maut tiivistyvät. 

– Reseptissä käytetään jauhettua inkivääriä, mutta voit myös korvata sen ¼ teelusikallisella tuoretta. Myös pakasteparsakaali käy tuoreen sijaan, ruokatoimittaja Joanie Zisk vinkkaa.

Reseptiä voi varioida myös hieman jääkaapin sisällön mukaan. Parsakaalin sijaan voit käyttää aivan hyvin muitakin kasviksia. Esimerkiksi paprika sopii mainiosti raaka-aineeksi. Lähde: The Kitchn

***

Oletko jo testannut Lyonin kanaa? Katso videolta, miten suosikkiruoka valmistuu:

2:08

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja