Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tässä on yksi maailman suosituimmista broileriresepteistä: Helppo valmistaa ja mieletön "makupommi"

Parmesaanikana on yksi maailman suosituimmista kanaruoista.
Parmesaanikana on yksi maailman suosituimmista kanaruoista.Shutterstock
Julkaistu 05.01.2020 09:04

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Parmesaanikana on alun perin italialainen ruokalaji, joka on levinnyt maailmalle ja muodostunut hitiksi sekä kotikeittiöissä että ravintoloissa.

Päältä rapsakka ja juustoinen parmesaanikana hurmaa hyvän ruoan ystäviä ympäri maailman. Parmesaanikana on paitsi suosittu ravintola-annos myös yksi maailman googlatuimmista kanaresepteistä. Kotikokit ovat innostuneet ruokalajista sen tekemisen helppouden ja lopputuloksen herkullisuuden vuoksi.

Juustolla kuorrutettu ja leivitetty broilerifilee aateloidaan lopuksi tomaattikastikkeella ja mozzarellalla. 

Parmesaanikanaa on valmistanut monta kertaa myös aiemmin MTV:llä Sivumaku-ruokablogia pitänyt Jani Kinnunen. 

– Parmesaanikana kuuluu lohturuokasuosikkeihini. Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty broilerifilee on helppo ja supermaukas, Kinnunen kertoi blogissaan vuonna 2017. 

Kinnusen mukaan parmesaanikana on makupommi ja helposti syntyvä lohturuoka, joka sopii mainiosti arkeen ja juhlaan.

– Sitä pystyy muokkaamaan rustiikkisesta ulkoasusta varsin hienostuneeksi annokseksi.


Testaa parmesaanikanaa kotona. Tähän kanaruokaan sinäkin taatusti rakastut!

Katso resepti: Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla​​​​​​​

Lisää aiheesta:

Oletko koskaan maistanut? Supersuosittu kanaruoka, jota sinunkin on pakko kokeilla!Arkiruokahitti! Tämä kermainen kanapasta on todella suosittu: Mielettömän maukas ja valmistuu nopeastiOletko jo testannut? Yksi maailman suosituimmista kanaresepteistä: Helppo valmistaa ja mieletön "makupommi"Jesse hehkuttaa superhelppoa arjen kanaruokaa: "Kuin aikuisten versio kananugeteista"”Unelmalohturuoka” syntyy vartissa – tätä mehevää pastaruokaa on lähes mahdoton vastustaa!Internetin suosituin kanaresepti: "Helppo, supernopea ja mielettömän maukas"
RuokaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 08:22
    Kahvi

    Kahvissa piilee yllättävä terveyspommi: "Moni ei hyödynnä"

  • Eilen17:44
    Huomenta Suomi

    Erikoinen suolakurkku hämmensi suorassa lähetyksessä – mikä on suolakurkun ja maustekurkun ero?

  • Eilen09:42
    Sikke Sumari

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"

  • 1.11.17:43
    Ravintolat

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • 31.10.17:47
    Jäätelö

    Aamujuontajalta täystyrmäys oudolle uutuusjäätelölle