Oletko koskaan maistanut? Supersuosittu kanaruoka, jota sinunkin on pakko kokeilla!

parmesaanikana
Testaa supersuosittu parmesaanikana! Shutterstock

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt tehdään maailmankuulua broileriruokaa!

Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejä. Testaa esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Hannan himonuudelit.

Tällä kertaa kokataan takuuvarma kanaruokahitti.

Parmesaanikana on yksi googlatuimmista kanaruoista

Oletko sinä jo testannut parmesaanikanaa? Kyseessä on alun perin italialainen ruokalaji, joka on poikinut monenlaisia eri versioita ympäri maailman. Päältä rapsakka ja juustoinen parmesaanikana hurmaa sinutkin taatusti.

Parmesaanikana on paitsi suosittu ravintola-annos myös yksi maailman googlatuimmista kanaresepteistä. Kotikokit ovat innostuneet ruokalajista sen tekemisen helppouden ja lopputuloksen herkullisuuden vuoksi.

Juustolla kuorrutettu ja leivitetty broilerifilee aateloidaan lopuksi tomaattikastikkeella ja mozzarellalla. 

Videolla: Testaa myös huippusuosittu Lyonin kana!

2:08

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja