Oletko koskaan maistanut? Supersuosittu kanaruoka, jota sinunkin on pakko kokeilla!
Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Nyt tehdään maailmankuulua broileriruokaa!
Arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.
Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejä. Testaa esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Hannan himonuudelit.
Tällä kertaa kokataan takuuvarma kanaruokahitti.
Parmesaanikana on yksi googlatuimmista kanaruoista
Oletko sinä jo testannut parmesaanikanaa? Kyseessä on alun perin italialainen ruokalaji, joka on poikinut monenlaisia eri versioita ympäri maailman. Päältä rapsakka ja juustoinen parmesaanikana hurmaa sinutkin taatusti.
Parmesaanikana on paitsi suosittu ravintola-annos myös yksi maailman googlatuimmista kanaresepteistä. Kotikokit ovat innostuneet ruokalajista sen tekemisen helppouden ja lopputuloksen herkullisuuden vuoksi.
Juustolla kuorrutettu ja leivitetty broilerifilee aateloidaan lopuksi tomaattikastikkeella ja mozzarellalla.
Nappaa resepti: Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla
Videolla: Testaa myös huippusuosittu Lyonin kana!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti