Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nopea parmesaanibroileri

Shutterstock
Julkaistu 09.03.2020 13:34

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Parmesaanilla paneroitu broileri on reseptiklassikko! Testaa The Kitchn-ruokasivuston nopeaa ja helppoa versiota.

Ainekset

  • 1 sitruuna
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 munaa
  • 3-4 dl pankojauhoja
  • 450 g broilerin rintaleikettä (2 kpl)
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Parmesaanibroileri valmistuu näin:

  1. Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja raasta parmesaani.
  2. Yhdistä kulhossa vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Ota toinen kulho, riko sinne munat ja vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita kolmannessa kulhossa pankojauhot ja parmesaaniraaste.
  3. Leikkaa broilerin rintaleikkeet horisontaalisesti puoliksi niin, että saat yhteensä 4 ohutta pihviä. Laita pihvi kerrallaan minigrip-pussiin ja hakkaa esimerkiksi kaulimen avulla ohuemmaksi.
  4. Pyörittele pihvit ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi panko-juustoseoksessa. Painele pankojauhoja kanapihvien pintaan hellästi, jotta kuorrutus pysyy.
  5. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista pihvit kypsäksi ja pinnaltaan kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 4-5 minuuttia molemmin puolin. Siirrä kanapihvit talouspaperilla vuoratulle lautaselle
  6. Tarjoile sitruunaviipaleiden kera.

Lisää aiheesta:

Kesän parhaat burgerit grillissäSalaatti pekonin ja hyydytetyn munan keraPaistettu broileri kermakastikkeessaTäytetyt broilerifileet pinaattipedilläBroileri-pot-au-feu krutonkien keraMarinoidut naudanliha- ja kanavartaat
BroilerinfileePääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla