Julkaistu
Parmesaanilla paneroitu broileri on reseptiklassikko! Testaa The Kitchn-ruokasivuston nopeaa ja helppoa versiota.
Ainekset
- 1 sitruuna
- 100 g parmesaanijuustoa
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 2 munaa
- 3-4 dl pankojauhoja
- 450 g broilerin rintaleikettä (2 kpl)
- 2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Parmesaanibroileri valmistuu näin:
- Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja raasta parmesaani.
- Yhdistä kulhossa vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Ota toinen kulho, riko sinne munat ja vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita kolmannessa kulhossa pankojauhot ja parmesaaniraaste.
- Leikkaa broilerin rintaleikkeet horisontaalisesti puoliksi niin, että saat yhteensä 4 ohutta pihviä. Laita pihvi kerrallaan minigrip-pussiin ja hakkaa esimerkiksi kaulimen avulla ohuemmaksi.
- Pyörittele pihvit ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi panko-juustoseoksessa. Painele pankojauhoja kanapihvien pintaan hellästi, jotta kuorrutus pysyy.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista pihvit kypsäksi ja pinnaltaan kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 4-5 minuuttia molemmin puolin. Siirrä kanapihvit talouspaperilla vuoratulle lautaselle
- Tarjoile sitruunaviipaleiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.