Nopea parmesaanibroileri

parmesaanikana
Shutterstock

Parmesaanilla paneroitu broileri on reseptiklassikko! Testaa The Kitchn-ruokasivuston nopeaa ja helppoa versiota.

Ainekset

  • 1 sitruuna
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 munaa
  • 3-4 dl pankojauhoja
  • 450 g broilerin rintaleikettä (2 kpl)
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Parmesaanibroileri valmistuu näin:

  1. Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja raasta parmesaani.
  2. Yhdistä kulhossa vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Ota toinen kulho, riko sinne munat ja vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita kolmannessa kulhossa pankojauhot ja parmesaaniraaste.
  3. Leikkaa broilerin rintaleikkeet horisontaalisesti puoliksi niin, että saat yhteensä 4 ohutta pihviä. Laita pihvi kerrallaan minigrip-pussiin ja hakkaa esimerkiksi kaulimen avulla ohuemmaksi.
  4. Pyörittele pihvit ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi panko-juustoseoksessa. Painele pankojauhoja kanapihvien pintaan hellästi, jotta kuorrutus pysyy.
  5. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista pihvit kypsäksi ja pinnaltaan kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 4-5 minuuttia molemmin puolin. Siirrä kanapihvit talouspaperilla vuoratulle lautaselle
  6. Tarjoile sitruunaviipaleiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja