Helpot kasvispihvit pienellä budjetilla! Testaa koukuttavat kesäkurpitsa-fetapihvit

Näin teet helpot ja edulliset kesäkurpitsa-fetapihvit 0:54 Näin teet helpot ja edulliset kesäkurpitsa-fetapihvit
KATSO VIDEO: Näin helppoa on kesäkurpitsa-fetapihvien valmistus.

Nämä edulliset kasvispihvit valmistuvat todella helposti!

Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla aiemmin kerrottiin, kesäkurpitsaa saa nyt ruokakaupoista alle kahden euron kilohintaan

Kesäkupirtsasta voi valmistaa helposti esimerkiksi edulliset ja todella maukkaan kasvispihvit. Kesäkurpitsan ja fetan yhdistelmä näissä helpoissa pihveissä on suorastaan vastustamaton!

Kesäkurpitsa-fetapihvit voi maustaa esimerkiksi limen tai sitruunan mehulla sekä haluamallaan tuoreyrtillä. Kokeile esimerkiksi minttua tai lehtipersiljaa.

Katso videolta, miten superhelpot kesäkurpitsa-fetapihvit valmistetaan ja nappaa tarkka ohje: Kesäkurpitsa-fetapihvit – helppo ja edullinen ruoka kesäkurpitsasta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.