Julkaistu
Kesäkurpitsa-fetapihvit ovat helpot kasvispihvit, jotka valmistuvat pienellä budjetilla. Halutessasi voit jättää pihveistä pois tuoreet yrtit ja limen mehun.
- Aktiivinen valmistusaika: 20min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
- Annosmäärä: noin 16 pihviä
Ainekset
- n. 600 g kesäkurpitsaa
- 150 g fetajuustoa
- 2 kananmunaa
- 5 rkl vehnäjauhoja
- ½ limen mehu
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- (kourallinen tuoretta yrttiä hienonnettuna (esim. minttua tai lehtipersiljaa))
Lisäksi
- Öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Kesäkurpitsa-fetapihvit valmistuvat näin:
- Pese ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Puristele pois ylimääräinen neste siivilässä.
- Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa.
- Paista pannulla (esim. lettupannu) öljyssä molemmin puolin muutamien minuuttien ajan. Tarkoitus on saada pihveihin kullanruskea pinta.
- Tarjoile kesäkurpitsa-fetapihvit esimerkiksi tsatsikin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Pika bébét
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan