Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen italianpata

0:59Näin valmistuu Harri Syrjäsen italianpataItalianpadan tekovaiheet näet videolta!
Julkaistu 02.10.2022 11:45

MTV LIFESTYLE

Kokki Harri Syrjäsen italianpata valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa
  • 2 dl minifusillipasta (6 minuutin)
  • 4 dl mietoa lihalientä
  • 1 dl punkkua jos kaapista löytyy
  • 1,5 dl pakasteherneitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 prk tomaattimurska
  • 1 rkl tomaattipyree
  • nippu oreganoa
  • nippu basilikaa

Valmistusohje

  1. Kuutioi paprika ja silppua sipuli ja valkosipuli.
  2. Leikkaa oregano ja basilika.
  3. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree.
  4. Sekoita hyvin ja lisää punkku, lihaliemi ja tomaattimurska. Odota, kunnes kiehuu ja lisää pasta.
  5. Keittele noin 8–10 minuuttia ja lisää paprika, herneet, oregano ja basilika.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen punainen curry -kanapastaHarri Syrjäsen tomaatti-fetapastaHarri Syrjäsen vodkapastaHarri Syrjäsen lasagnekeittoHarri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoff
Pastat ja nuudelitJauhelihaHarri SyrjänenArkiruokaPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pastat ja nuudelit
  • 4.3.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Pastaa kantarellikastikkeella, paistetuilla kantarelleilla sekä pikkelöidyillä kantarelleilla, Iinan resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kasvispasta ndujalla, Samulin resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Tortelliinit punapestolla ja ricotalla sekä tomaatticonsomme, Samulin resepti

  • 31.10.202414:55
    Kasvispasta

    Kurpitsa-uunifetapasta

  • 14.10.202409:55
    Kasvispasta

    Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina