Julkaistu
Kokki Harri Syrjäsen italianpata valmistuu yhdessä kasarissa.
Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 2 dl minifusillipasta (6 minuutin)
- 4 dl mietoa lihalientä
- 1 dl punkkua jos kaapista löytyy
- 1,5 dl pakasteherneitä
- 1 punainen paprika
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 prk tomaattimurska
- 1 rkl tomaattipyree
- nippu oreganoa
- nippu basilikaa
Valmistusohje
- Kuutioi paprika ja silppua sipuli ja valkosipuli.
- Leikkaa oregano ja basilika.
- Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, lisää sipuli ja valkosipuli sekä tomaattipyree.
- Sekoita hyvin ja lisää punkku, lihaliemi ja tomaattimurska. Odota, kunnes kiehuu ja lisää pasta.
- Keittele noin 8–10 minuuttia ja lisää paprika, herneet, oregano ja basilika.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan