Erikoinen niksi tasoittaa greipin happamuutta – kokeile!

greippi
Shutterstock

Jos greipin happamuus saa sinut jättämään vitamiinipommit kauppaan, kokeile tätä Women’s Healthin kikkaa.

Greipit ovat herkullisia ja terveellisiä hedelmiä, mutta makeiksi niitä ei voi moittia. Mehukkaimmillaankin greippi on aina kirpeää.

Happamuutta voi tasoittaa ripottelemalla päälle sokeria, mutta kirpeyden tasaamiseksi on olemassa myös toinen konsti, suola. Suola toimii yllättävän tehokkaana kirpeyden poistajana.

Kuori greippi ja leikkaa se pieniksi lohkoiksi, jotka voit syödä sellaisenaan. Levitä lohkot lautaselle ja ripottele päälle suolaa. Pidä kättäsi riittävän korkealla, jotta suola leviää tasaisesti hedelmän päälle ja vältyt ikäviltä suolakimpaleilta. Yllätyt taatusti, miten paljon lempeämmältä hedelmä maistuu suolan lisäämisen jälkeen. 

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.