Erikoinen niksi tasoittaa greipin happamuutta – kokeile!
Jos greipin happamuus saa sinut jättämään vitamiinipommit kauppaan, kokeile tätä Women’s Healthin kikkaa.
Greipit ovat herkullisia ja terveellisiä hedelmiä, mutta makeiksi niitä ei voi moittia. Mehukkaimmillaankin greippi on aina kirpeää.
Happamuutta voi tasoittaa ripottelemalla päälle sokeria, mutta kirpeyden tasaamiseksi on olemassa myös toinen konsti, suola. Suola toimii yllättävän tehokkaana kirpeyden poistajana.
Kuori greippi ja leikkaa se pieniksi lohkoiksi, jotka voit syödä sellaisenaan. Levitä lohkot lautaselle ja ripottele päälle suolaa. Pidä kättäsi riittävän korkealla, jotta suola leviää tasaisesti hedelmän päälle ja vältyt ikäviltä suolakimpaleilta. Yllätyt taatusti, miten paljon lempeämmältä hedelmä maistuu suolan lisäämisen jälkeen.
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan