Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paras tapa kuoria appelsiinit – ei jää valkoista kuoriosaa pintaan!

1:04Sara Siepinkin ylistämä mehukas tapa leikata appelsiinit: oletko jo kokeillut?Näin sitrushedelmistä voi leikata helposti suuhunpantavia makeita naposteltavia.
Julkaistu 12.01.2025 17:33
Toimittajan kuva
Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua ja lohkottua todella näppärästi niin, ettei valkoista kuoriosaa jää hedelmän pinnalle häiritsemään. Kurkkaa videolta tekniikka!

Monet sitrushedelmät ovat nyt parhaimmillaan ja ostoskoriin tekee mieli napata esimerkiksi makeita appelsiineja. Hedelmäherkuttelussa on kuitenkin usein yksi varjopuoli: esimerkiksi appelsiinin kuoret voivat olla niin tiukasti kiinni hedelmässä, että hedelmän pintaan jää ikävä valkoinen kuorikerros. 

MTV Uutisten toimittaja Fanni Parma testasi muutama vuosi sitten somessakin villinneen niksin, jolla appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua täydellisen mehukkaiksi lohkoiksi. Tällä tekniikalla valkoisia kuoriosia ei jää hedelmän pintaan lainkaan.

– Videolla näytettävä tekniikka on muuttanut suhtautumiseni kirpeän makeisiin sitrushedelmiin. Viilletyt palat mehukasta hedelmää maistuvat jopa kaltaiselleni krantumallekin herkkusuulle.

Katso yllä olevalta videolta, miten appelsiinin saa kuorittua ja pilkottua täydellisen mehukkaiksi suupaloiksi!

Lue myös: Tiesitkö tätä kauppojen appelsiineista?

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran tammikuussa 2024.

Lisää aiheesta:

Hedelmä, jota kannattaa nyt napata ostoskoriin – makea kuitupommi!Mahtava tapa kuoria appelsiinit! Valkoista kuoriosaa ei jää hedelmän pintaanPilkotko omenan näin? Neljällä viillolla täydelliset viipaleetEthän heitä banaaninkuoria roskiin? Liisa vinkkaa yllättävän käyttötavanTestasimme Sara Siepinkin ylistämän mehukkaan tavan kuoria ja leikata appelsiinit – oletko jo kokeillut?Tuttu ainesosa taikoo hedelmistä herkullisempia kuin koskaan ennen – ja ilman ylimääräisiä kaloreita!
HedelmätRuokaVinkitMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmät
  • 25.9.14:01
    Ruoka

    Pitääkö porkkanat tai omenat kuoria?

  • 16.9.17:02
    Ruoka

    "Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoa

  • 13.9.17:36
    Ruoka

    Helppo ja nopea omena-kaurapaistos: Anu paljastaa parhaat kikat

  • 1.8.17:29
    Vesimeloni

    Tiesitkö? Vesimelonista voi tehdä helposti "jäätelöä"

  • 23.7.17:01
    Ruokakauppa

    "Ei kehtaa pitää myynnissä täyteen hintaan" – loimaalaiskauppa taklaa hävikkiä "euron laareilla"