Mahtava tapa kuoria appelsiinit! Valkoista kuoriosaa ei jää hedelmän pintaan

Sara Siepinkin ylistämä mehukas tapa leikata appelsiinit: oletko jo kokeillut? 1:04 Sara Siepinkin ylistämä mehukas tapa leikata appelsiinit: oletko jo kokeillut?
KATSO VIDEO: Näin sitrushedelmistä voi leikata helposti suuhunpantavia makeita naposteltavia.

Appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua ja lohkottua todella näppärästi niin, ettei valkoista kuoriosaa jää hedelmän pinnalle häiritsemään. Kurkkaa videolta tekniikka!

Monet sitrushedelmät ovat nyt parhaimmillaan ja ostoskoriin tekee mieli napata esimerkiksi makeita appelsiineja. Hedelmäherkuttelussa on kuitenkin usein yksi varjopuoli: esimerkiksi appelsiinin kuoret voivat olla niin tiukasti kiinni hedelmässä, että hedelmän pintaan jää ikävä valkoinen kuorikerros. 

MTV Uutisten videotoimittaja Fanni Parma testasi muutama vuosi sitten somessakin villinneen niksin, jolla appelsiinit ja muut sitrushedelmät saa kuorittua täydellisen mehukkaiksi lohkoiksi. Tällä tekniikalla valkoisia kuoriosia ei jää hedelmän pintaan lainkaan. 

– Videolla näytettävä tekniikka on muuttanut suhtautumiseni kirpeän makeisiin sitrushedelmiin. Viilletyt palat mehukasta hedelmää maistuvat jopa kaltaiselleni krantumallekin herkkusuulle.

Katso yllä olevalta videolta, miten appelsiinin saa kuorittua ja pilkottua täydellisen mehukkaiksi suupaloiksi!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!